Vitamina E anti-inbatrinire

anti-inbatrinire-vitamina E

Vitamina E anti-inbatrinire

Share

Vitamina E-anti inbatrinire Folosind constant vitamina E veti fi plini de sanatate  veti  radia de  frumusete  ridurile si batrinetea vor pleca pentru tot-deauna de la dvs.

                BENEFICIILE VITAMINEI E!

Vitamina E are foarte multe beneficii pentru sanatatea si frumusetea corpului nostru : ne protejeaza impotriva bolilor de inima, alunga cancerul, ajuta la vindecarea pielii daca este traumata iar daca nu o putem folosi pentru frumusetea noastra ca pe o crema. Stimuleaza  benefc sistemul imunitar, alunga catatacta si multe alte boli.

                      CE ESTE VITAMINA E?
<

Vitamina E-anti inbatrinire este termenul generic al compusilor similari  Tocoferoli. Acesti compusi apar in 4 forme Alfa-Beta-Gama si Teta. Cea mai puternica forma a vitaminei Alfa -Tocoferolii este vitamina E  fiind solubila in grasimi.In organismul nostru va fi stocata pentru o lunga perioada de timp`in tesutul gras si in ficat. Foarte rar poate fi gasita in alimente daca acestea sint bogate in grasimi.  Se recomanda suplimentele .

      ALTE BENEFICII ADUSE DE VITAMINA- E!

Vitamina E-anti inbatrinire are ca,  functie de baza protejarea membranelor celulare. Seleniu si vitamina C vor fi ajutate de vit E pentru absorbtie . In organismul nostru exista multi radicali liberi care deterioreaza sanatatea si frumusetea noastra si ne inbolnavesc uneori de boli grave.
 
Vitamina E distruge radicalii liberi si moleculele de oxigen care distrug celulele creierului si astfel reduce efectul colesterolului rau  ( LDL) nu permite formarea cheagurilor de singe.

Acesta extraordinara vitamina -E  printre multimea de functii pe care le are reduce boala cardiaca cu pina 50% si combate angina pectorala. Daca in alimentatia dvs folositi grasimi atunci este bine sa -luati vitamina E+ vit C  pentru a combate efectele daunatoare.

Pentru sanatatea si frumusetea dumneavoastra atit femeile cit si barbatii trebuie sa foloseasca Vitamina -E pentru-ca :anume ea intirzie in mod vizibil INBATRINIREA , incetineste boala alkimzer sa progreseze  dar chiar si cumplita boala Parkinson. Exista o boala numita claudicatie intermitenta este o durere de picioare foarte puternica si vitamina- E poate remedia.

vITAMINA E-anti inbatrinire ,nu doar va mentine tineri dar si daca sinii dvs sint inflamati  si va dor folositi cu incredere aceasta vitamina E. Ranile de pe miini, fata, piceoare vor trece imiediat daca le ungeti cu vitamina E sau o crema ce contine vitamina respectiva.

Sanatatea si frumusetea dumneavoastra va fi vizibila daca folositi cu regularitate vitamina E .

Stimati cititori . Daca aveti o carenta  din aceasta  vitamina atunci folositi : pentru femei =3 mg zilnic . Pentru barbati =4 mg zilnic. Pentru un efect anti-oxidant  mariti doza.

Daca nivelul este scazut de vitamina- E se produce o vatamare neurologica si viata globulelor rosii este mai scurta de aceia este strict necesar pentru Sanatatea si Frumusetea dumneavoastra sa aveti o dieta cit mai echilibrata.

   RECOMANDARI PENTRU SANATATEA  TA!

Vitamina E-anti inbatrinire! In cazul bolilor de cancer si inima doza de vitamina E este de 800 mg. Pentru a fi mai eficienta luati impreuna cu vitamina C .Pentru- ca sa dispara ridurile folositi cu regularitate . Dimineata si seara demachiativa apoi spargeti  o capsula si intindeti uleiul pe piele efectul este uimitor.

  ALIMENTE IN CARE GASITI VITAMINA  E!

Germenii de griu sint cea mei buna sursa de vit- E. Doua linguri de germeni este echivalentul a 40 ml. Uleiurile vegetale sint o buna sursa de vitamina E , semintele de floarea soarelui, alunele, nucile, zarzavaturi cu frunze verzi ceriale integrale si la modul special : Catina<>

NU ESTE RECOMANDAT SA FOLOSITI VITAMINA SINTETICA-exista naturala din soia este cu mult mai eficienta trecind bariera  singe-creier. Catina este un fruct de ne-inlocuit contine cele 3 vitamine esentiale sanatatii  noastre =A-E-C.

IMPORTANT!

Cele  mai bunae surse de vitamina E sint: catina, nucile si alunele insa o singure lingura de suplimente este egala cu 2 kg de alune.

Abonativa este gratuit si veti avea multe informatii utile

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
error: Content is protected !!