Untul de Shea :beneficii pentru frumusete

untul de sheia pentru frumusetea ta

Untul de Shea :beneficii pentru frumusete

Share

Untul de shea este o substanță grasă care este produsă
din nuci cultivate pe arborele de nuci de karate din Africa
de Vest și Centrală.

BENEFICIILE UNTULUI DE SHEIA Untul de shea este destul de eficient
pentru reducerea ridurilor, deoarece hidratează pielea,
crește circulația singelui la nivelul pielii și promovează
reînnoirea celulelor. Untul conține, de asemenea, acid cinamic,
care ajută la protejarea pielii de razele UV ale soarelui.

Untul de shea are, de asemenea, unele proprietati incredibile de vindecare si este folosit pentru a vindeca leziuni, cicatrici,
arsuri, dermatite, psoriazis, matreata si vergeturi.

De asemenea, are proprietăți antimicrobiene și
antiinflamatorii și conține câteva vitamine importante,
printre care vitamina E, F și A. Vitamina F este excelentă
pentru a ajuta la protejarea pielii împotriva expunerii
dăunătoare elementelor. Acesta conține, de asemenea, cei
trei acizi grași esențiali – acizii linoleici, linolenic și
arahidonic.

Pielea are nevoie de acizi grași pentru a menține umezeala și elasticitatea și deoarece untul de Shea conține cei trei acizi grași esențiali este foarte eficient în hidratarea pielii. De asemenea, este adesea utilizat în șampoane, creme anti-îmbătrânire, săpunuri, loțiuni, uleiuri de masaj și produse cosmetice. Untul de unt se topește în piele, lăsând-o să se simtă moale și netedă.

Acest unt uimitor este utilizat în întreaga lume pentru cei care doresc să-și păstreze pielea tinerească și sănătoasă și doresc să repare orice deteriorare a pielii. Untul de unt este utilizat ca ingredient principal în multe produse de îngrijire a pielii.

Uleiul de shea a devenit deosebit de popular în cazul femeilor însărcinate, deoarece acizii grași fac din piele moale și subtile și îi permit să se întindă cu stomacul în creștere al sarcinii. Ajută la combaterea vergeturilor și la orice posibilă cicatrizare a vergeturilor.

Acele companii cosmetice care au descoperit untul de shea și folosesc untul în produsele lor, beneficiază de popularitatea sa. Beneficiile pentru îngrijirea pielii care schimbă efectele de îmbătrânire ale femeilor au fost binevenite cu brațele deschise.

Lumea medicală a descoperit, de asemenea, beneficiile acestui produs uimitor și efectele fantastice pe care le are asupra pielii. Pielea poate fi completată chiar dacă prezintă semne de deteriorare pe toată durata vieții, aspectul și textura tinerească pot fi recuperate.

Untul de shea va avea din nou piele și păr tânără și sănătoasă din nou. Nu există nici o senzație de reziduuri rămase pe piele, așa cum există și multe alte produse de îngrijire a pielii. Untul nu numai că ajută la menținerea pielii tinerețe, dar și la păstrarea.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
error: Content is protected !!