Share

Sciatica! 5 exercitii usoare sa-ti ea durerea
Pe măsură ce corpurile noastre  se  confrunta cu stresul zilnic , este nevoie de o taxă pe spate și exercițiile de întindere pentru a remedia durerea de spate .În funcție de ocupația pe care o avem, fie că stăm, fie că ne oprim pentru cea mai bună parte a zilei noastre. Poziția slabă a coloanei vertebrale poate provoca dureri și probleme pe termen lung pentru spatele nostru. Fixarea posturii  noastre și exercițiile de întindere pot remedia  durerea de spate .

O altă problemă cu care ne confruntăm este încercarea de a compensa  lipsa de activitate în cursul săptămânii și să ne punem prin activitatea fizică riguroasă în week-end. Exercițiul este foarte recomandat  chiar benefic, dar poate provoca probleme dacă nu sunteți obișnuit cu acesta.

Sciatica : Acest lucru vă poate face ca spatele și corpul să poată fi ușor rănite. Exercitarea în timpul săptămânii și efectuarea exercițiilor de întindere poate împiedica acest lucru să se întâmple. Stresul pe care corpurile noastre îl fac în timpul săptămânii poate fi depășit prin efectuarea a cinci exerciții de întindere pentru remedierea durerii  de spate timp de 15-20 de minute pe zi. Aceste exerciții de întindere pentru  durerea spatelui vor necesita o bandă elastică care ar putea fi achiziționată la un magazin .

<2>ESERCITII PENTRU SCIATICA/<2>

Înapoi Stretch Înapoi   -Începeți să stați pe podea cu picioarele împreună și în mod direct în fața dvs. Puneți trupa de exerciții în jurul picioarelor și țineți-o cu ambele mâini. Apoi “urcați spre piciorul dvs. folosind banda pentru a vă trage. Continuați până când vă simțiți o întindere de la pulpa, coloana vertebrală și partea inferioară a spatelui .. Țineți poziția timp de 8-10 secunde când respirați în mod normal. Repelați de 3 ori.

Gros Stretch Lay pe podea în sus cu picioarele într-o poziție aproape divizat. Îndoiți piciorul stâng la genunchi și puneți piciorul pe podea. Puneți banda elastică pe piciorul drept și apoi trageți ușor cu ambele brațe. Ar trebui să țineți această poziție timp de 8-10 secunde și apoi repetați exercițiul de 3 ori. Apoi treceți la celălalt picior și faceți de trei ori.

Îndepărtarea glutei și a rotorului extern- Plasarea pe sol cu ​​fața în sus, înfășoara banda  în jurul unui vârf și îndreptarea piciorului în timp ce țineți mâna pe bandă. Atunci când piciorul dvs. este extins, răsuciți  torsul la șold până când piciorul este pe pământ, păstrând spatele  plat pe cât posibil, mențineți această poziție timp de 8-10 secunde și repetați de 3 ori. Treceți la celălalt picior și repetați.

Stretch Hamstring -Începeți în aceeași poziție cu Stretch Extern Rotator. Cu toate acestea, în loc să răsuciți la șold, puneți-vă drept cu piciorul   sus, apoi intindeti incet piciorul spre cap. Acest lucru vă va întinde hamstring și  va ajuta la ameliorarea tensiune pe spate.

Quad Stretch Lay cu fața în jos pe podea și înfășurați trupa în jurul unui toe, apoi trageți le.

Share