Sciatica: 25 moduri naturale te scapa de durere

sciatica: 25 moduri naturale te scapa de durere jpg

Sciatica: 25 moduri naturale te scapa de durere

Share

Sciatica : Există mai mult de 25 de metode naturale pentru a scapa de durerea de spate chiar acum si acest lucru va fi un bun punct de plecare.

Cele 25 de moduri naturale de a scapa de durerea de spate pot fi împărțite în mai multe categorii. Primul este întinderea apoi întărirea și apoi consumul și mâncarea. A treia zonă când privești cele 25 de moduri naturale de a scuti durerea de spate(sciatica) este să folosești o poziție bună în timpul ședinței și în picioare.

Primul grup din cele 25 de modalități naturale de a ușura durerea de spate va implica întinderea. Pentru a face acest lucru va trebui să țineți fiecare poziție timp de 5-8 secunde și să nu săriți sau să faceți mișcări rapide. Nu vă mișcați dincolo de durere. Dacă simțiți durere, trebuie să vă opriți.

Mutări în mișcare:

1. Mutați cu fața în jos pe o minge de exerciții și mișcați umerii înainte ușor.

2. După o ședință de timp, stați și puneți-vă mâinile pe spatele dvs., apoi împingeți umerii înapoi și șoldurile înainte.

3. Așezați-vă la sol cu ​​fața în sus. Trageți un genunchi în sus spre piept și apoi trageți-vă celălalt picior până la piept.

4. În timp ce mențineți poziția de mai sus, răsuciți jumătatea inferioară a trunchiului spre stânga și îndreptați-vă genunchii spre poziția 10, apoi îndreptați-le spre dreapta la ora 2. Nu uitați să țineți fiecare poziție timp de 5-8 secunde
.
5. În timp ce vă aflați pe sol cu ​​fața în sus, îndoiți picioarele la genunchi și plasați-vă picioarele pe pământ. Împingeți ușor zona șoldului până când formează o punte. Cel de-al doilea grup de 25 de metode naturale de ameliorare a durerii spatelui include consolidarea din spate.

6. Stabilește stilul hindus. Acest lucru vă va întări spatele inferior, astfel încât să puteți face față rigoriei zilnice.

7. Faceți ședințe. Sit-up-uri consolida abs dvs., dar, de asemenea, ia presiunea de pe muschii spate
.
8. Poziția Superman. Așezați-vă cu fața în jos și ridicați trunchiul și picioarele superioare, astfel încât corpul dumneavoastră să formeze un castron și să țineți poziția pentru câteva secunde.

9. Zborul invers. Înclinați-vă la aproximativ 90 de grade, folosiți o greutate de 5-10 kilograme în fiecare mână, apoi ridicați ambele brațe direct.

10. Ridicați brațul și piciorul opus. Ridicați-vă pe toate patru, extindeți unul dintre brațe complet, apoi ridicați piciorul opus și apoi comutați la celălalt braț și picior.
 
Mâncarea și consumul de alcool pentru a ameliora durerea de spate:
 
11. Beți o mulțime de apă.
12. Evitați prea mult zahăr și băuturi carbogazoase.
13. Mancati alimente bogate in vitamina B-12.
14. Creșteți nivelul de calciu.
15. Mancati alimente bogate in magneziu.
 
Postură bună în timp ce este așezată sau așezată:

16. Dacă stați mult timp, utilizați un tip de suport lombar pentru partea inferioară a spatelui.

17. Dacă stați sau stați așezat cu spatele împins spre burtă și umerii tăi împinși.

18. În picioare sau în picioare puneți un picior pe un scaun pas.

19. Dacă trebuie să stați o perioadă lungă, păstrați pieptul înălțat, umerii împinși înapoi și corpul dvs. direct la pământ.

20. Dacă trebuie să stați la birou pentru o lungă perioadă de timp, ridicați monitorul computerului la o setare mai ridicată, astfel încât să nu trebuiască să vă uitați în jos. Asigurați-vă că vă păstrați nivelul capului. Cel de-al cincilea și ultimul grup de 25 de metode naturale de ameliorare a durerii de spate implică mutarea.

21. Dacă stați mult timp, aplecați spre dreapta și spre stânga. Asigurați-vă că continuați să vă ajustați.

22. Mergi mai mult. Mersul pe jos intareste muschii spatelui.

23. Îndoiți-vă pentru a atinge degetele de la picioare.

24. Asigurați-vă că vă mutați capul în jur

25. Dați-vă o îmbrățișare uriașă.
 
Cele 25 de modalități naturale de a ameliora sciatica si durerea de spate pe care am menționat-o sunt doar câteva sugestii

Share
Scroll Up
error: Content is protected !!