scapa de pietre la rinichi cu aceasta planta jpg
Share

Scapa de pietre la rinichi Aceasta afectiune in termeni medicali
se numeste  (insuficienta renala) inseamna probleme la rinichi si pentru tratament cea mai des intilnita metoda  este dializa.
Cind sint rinichii sanatosi ei curata singele prin eliminarea
 xcesului de lichide ,minerale si deseuri . Rinichii produc
hormoni care vor pastra oasele sanatoase puternice si singele sanatos, curat.

Pentru a curata singele este indicata urzica.
Ceaiul de urzica vie este foarte benefic si e natural.
 O lingurita cu frunze maruntite de urzica la o cana de apa.
Fierbeti apa si turnati peste planta ,lasati 2 minute
strecurati si beti 3 cani pe zi. In cazul in care nu suportati
gustul puteti combina cu alte plante. Atunci cind rinichii
nu sint sanatosi ei nu reusesc sa elimine  deseuri si in
acest caz va creste tensiunea arteriala. 

Pentru eliminarea pietrelor la rinici este foarte recomandat meiul  se numara printre cele mai raspindite ceriale cu valoare nutritiva foarte ridicata si cu multe proprietati curative. VaNu putini au fost cei care au declarat ca meiul a facut minuni in cazul lor reusind sa scape de diverse afectiuni ale rinichilor. 

Scapa de pietre la rinichi cu miei. In medicina naturista meiul este folosit in tratarea litiazei urinare  (calculi renali sint depozite minerale intarite care se formeaza in rinichi). Meiul are capacitatea de a curata rinichii intr-un mod eficient , eliminind nisipul (pietrele) ajuta si in vindecarea problemelor femeiesti  si vindeca cistita. 

Va recomand cu incredere respectiva reteta naturista fiind foarte eficienta in eliminarea pietrelor la rinichi , eliminarea nisipului si  detoxifierea acestora.

CUM SA PREGATITI PLANTA.

Spalati seara 200 gr. de mei boabe cu apa calduta .Puneti meiul intr-un borcan mai mare si turnati peste el 2 litri de apa fierbinte. Dimineata veti observa un lichid alb , strecurati intr-un alt recipient si consumatil pe parcursul zilei .Cu meiul pe care lati folosit preparati un terci sanatos pentru micul dejun .( 1 pahar de mei ,3 cani cu apa se prepara rapid

Seara pregateste o noua portie din acest amestec .Acest tratament trebuie urmat 15 zile dar veti simti deja efectul mult mai repede.

ARE SINT BENEFIICILE TRATAMENTULUI

In aproximativ 10-15 zile pietrele la rinichi vor fi dizolvate iar corpul le va elimina prin urina , rinichii vor fi curatati de nisip.Va disparea inflamatia iar ambii rinichi si tesuturile se vor regenera. Acest produs alimentar este accesibil oricui  este eftin si de un folos real .Nu ratati sansa de a va curata organismul printro procedura naturala .

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.