Acneea-cauza-tratament

eu mi-am tratat acneea

Acneea apare cel mai fregvent in timpul adolescentei insa s-a observat ca adultii in zilele noastre se confrunta cu acneea chiar si la virsta de 40-50 de ani.  O problem este stresul de la serviciu si in familie si astfel poti avea un ten urit. O alta problema este presiunea mentala asta fiind principala cauza la adulti . Femeile adulte  sufera de acnee in numar mai mare decit barbatii chiar si in adolescenta si nu este de mirare faptul ca femeile au multa anexietate in fiecare zi si foarte evident este faptul ca femeile sint predispuse la dezechilibre hormonale mai cu seama in timpul ciclului menstrual si in timpul sarcinii. Atit la adolescenti cit si la adulti hormonii au un rol foarte important in aparitia cit si in agravarea acneei la adulti.

O alta cauza raspunzatoare de aparitia acneei sint factorii ecologici cit si stilul de viata a persoanelor in cauza. Un regim alimentar ne sanatos  sau alte comportamente daunatoare  cum ar fi : fumatul, consumul de alcool, nopti ne...

Read More

Cum sa avem un ten frumos

cum sa avem un ten frumos

IATA CE TREBUIE SA FACI PENTRU A-AVEA UN TEN FRUMOS

Cum sa avem un ten frumos? Este Intrebarea majoritatii femeilor si nu numai. 

 Frumusetea ta  inseamna  ingrijirea tenului in mod constant vara cit si iarna. Acum în perioada de vara nu trebuie sa va supraincarcati  tenul. Nu  folositi creme grase evitati pe cit posibil fondul de ten nu vo expuneti mult la soare.

                             CURATAREA TENULUI

Primul pas pentru frumusetea tenului este demachierea insa trebuie sa folositi demachiantul care este specific pentru tipul de ten ce aveti. Cu el indepartati machiajul. Inainte de culcare trebuie sa curatati tenul pentru-ca lasind pe fata machiajul veti avea surpriza sa apara ridurile. De fiecare data cind doriti sa va machiati  este imperios necesar sa curatati tenul.

nr 2-cind demachierea este gata ca sa revigorati tenul folositi apa termala sau apa tonica.

nr3- o data in saptamina faceti un gomaj tenului(exfolierea tenului).

nr ...

Read More

Cum scapam de punctele negre

Punctele negre sint o mare problema pentru adolescenti. greu de scos dar si daca dispar nu va fi pentru mult timp ele vor reaparea dupa un timp

.Cele mai vizibile sint la persoanele cu tenul deschis si nu pot fi mascate cu nimic.Tenul gras este dispus in mai mare masura la formarea punctelor negre, pentru-ca porii se dilata si creaza mediul adegvat de acumulare a secretiei de sebum.

Cum apar punctele negre

Prin terminatiile glandelor sebacee care ajung la suprafata pielii si sebumul ce a fost produs , se va oxida cind intra in contact cu aerul si astfel apar punctele negre.

CUM SCAPAM DE PUNCTELE NEGRE

Pentru a scapa de punctele negre luati un vas in care puneti flori de galbenele sau de romanita .Turnati peste ele apa clocotita apoi cu un prosp va acoperiti capul si stati cu fata in aburi pina se raceste sau 20 de minute dupa care stergeti fata cu un tifon uscat dar fara sa va raniti apoi clatiti cu apa rece pentru inchiderea porilor .Tamponati cu o solutie putin astringenta...

Read More

Cum sa va mariti sinii natural

imagine jpg cum sa va mariti sinii natural

VREI SA AI SINI MARI?

Cum sa va mariti sinii natural?

Pentru marirea sinilor la Universitatea din Scranton Statele Unite  S.U.A. sa descoperit o formula uimitoare compusa din cinci ingrediente care au o actiune multi laterala si net superioara .Daca veti consuma aceste capsule magice bustul dvs va fi ridicat si va arata mai voluminos oferind o forma frumoasa si atractiva .Sinii vor avea fermitate si vor arata splendid. Aceste preparate au multe beneficii in afara de faptul ca maresc sinii .

Capsulele sint 100% naturale nu prezinta efecte daunatoare corpului  nu are  efecte adverse pentru-ca sint facute din plante si baza acestui preparat genial este Schinduful.(trigonela foenum -graecun) Daca facem o comparatie cu alte medicamente  sau plante pentru cresterea sinilor sceste capsule Woman Pride au 300% mai mult schinduf  .Capsulele pentru marirea sinilor au o actiune imiediata dupa ce sint introduse in corpul dvs.

Pentru sini mari sini frumosi cu fermitate trebuie sa folosi...

Read More

Caderea parului-cauze si tratament

sanatate/retete naturale inpotriva caderii parului

Caderea parului este o problema pentru multi dintre noi si acesta este motivul pentru care am hotarit sa -scriu articolul respectiv.Caderea parului devine o tragedie pentru famei cit si pentru barbati. Iata citeva informatii care sper eu vor fi utile si importante.

CADEREA PARULUI- EXPLICATIE

Durata de viata a unui fir de par este limitata .Parul se misca in radacina tim de 1-4 luni si apoi cade lasind loc altui fir .Capul pierde in mod normal circa 100 de fire pe zi.

Parul va creste din celulele foliculare si viata lui va fi marcata de trei etape .

crestere, tranzitie, si intarcare

 1-Firul de par creste cam 1% intr-o luna. Un scalp contine aproximativ 100 000 -150 000 fire par si cad aproximativ 100 pe zi. Firul de par are o durata de viata cuprinsa intre 1-6 ani.

1- Faza de crestere este de 100 zile , in acest timp parul va creste repede din folicul Ajunge la faza de maturitate si este sdinc inradacinat in scalp.

2- Faza de tranzitie este de 1-2 saptamini si in acest ti...

Read More