Perimenopauza Tratament – cu Ierburi naturale

Share

Perimenopauza: Dacă sunteți în vârsta de treizeci de ani până la începutul anilor patruzeci, puteți să prezentați semne și simptome ale opțiunilor de tratament pentru perimenopauză, inclusiv HRT sau terapia de substituție hormonală. Unii ar putea spune că HRT are prea multe efecte secundare și riscuri asociate cu aceasta și refuză chiar să o considere o opțiune de tratament.

Perimenopauza este o etapă în viața unei femei atunci când ouăle cu care sa născut se epuizează și nu va mai putea avea un copil.

Perimenopauza poate dura , de la doi până la zece ani înainte de apariția menopauzei reale, lungimea medie fiind de patru ani. Când ați trecut fără un ciclu menstrual timp de 12 luni întregi, sunteți considerat menopauzal.

Hormonii care ți-au reglementat ciclul menstrual în toți acești ani au dispărut de la capăt atunci când ești în perimenopauză și nu te mai poți baza pe ele că sunt regulat. Ei au o minte proprie și vă vor surprinde cu o perioadă în care vă așteptați cel mai puțin.

Veți începe să experimenteze aceste cicluri neregulate și poate avea perioade mai scurte sau mai lungi și va fi diferit în fiecare lună. Unele luni perioada ta va dura trei zile și apoi luna următoare va părea să dureze pentru totdeauna. Simptomele premenstruale pot crește, de asemenea, și devin mai severe cu trecerea timpului.

Simptomele perimenopausal pot veni în orice moment și în orice combinație. Bufeurile și transpirațiile nocturne, care nu pot să adoarmă sau să adormi dacă adormiți. Schimbările de dispoziție care ar face pe Papa să dorească să facă un exorcism sau să vă pipăiească pantalonii când tuseți sau străneteți. Toți foarte demni și corecți, da, bine … taci!

Dacă începeți să aveți oricare dintre aceste simptome, ar fi o idee bună dacă vă duceți la medic. El sau ea poate comanda un test de sânge pentru a spune cât de aproape de menopauză. aceste teste se numesc teste de sânge FSH și LH și se măsoară nivelul hormonului stimulator al foliculului și al hormonului luteinizant al sângelui. Rezultatele acestor teste vă vor oferi medicului o indicație bună despre momentul în care veți intra în menopauză.

Alte opțiuni de tratament pentru perimenopauză includ medicamente pe bază de plante și suplimente care pot ameliora simptomele și pot ajuta la eliminarea hormonilor agitați prin vene.

Suplimentele pe bază de plante, cum ar fi Black Cohosh și Ginseng, sunătoare și trifoi roșu sunt toate eficiente în tratarea simptomelor de perimenopauză. Mulți oameni jură, de asemenea, prin suplimente care conțin ulei de semințe de in sau ulei de pește, vitamine B complexe și orice cu soia în el. Valerian Root sa dovedit a ajuta la insomnie și anxietate. Există și alte produse pe care le puteți cumpăra online. Unele vin sub formă de pastile și unele vin sub formă de lichid. Suplimentele lichide pot funcționa mai bine decât pilulele și cea pe care am încercat de fapt, a avut gust, la fel ca Tang.

Totul în ceea ce descoperiți că funcționează efectiv. Este posibil să trebuiască să experimentați cu diferite plante medicinale în diferite combinații pentru o perioadă îndelungată, înainte de a găsi soluția simptomelor. În cele din urmă veți găsi tratamentul preferat pentru perimenopauză.

Share

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.