Masca naturala pentru frumusete

Masca naturala pentru frumusete

Share

 Masca  din produse naturale preparata chiar de tine acasa pentru un ten impecabil precum il au Japonezele.

Masca de orez -caci despre ea este vorba va aduce in scurt timp tenul tau la perfectiune. Orezul este un produs natural care contine antioxidanti si care influenteaza producerea de colagen.

Folosind aceasta masca veti obtine beneficii vizibile intr-o perioada relativ scurta de timp.

                    MASCA DE OREZ BENEFICII

Piele de pe fata va intineri vizibil ,vor disparea ridurile si orice pete -de virsta sau pistrui. In cazul in care ai acnee foloseste cu incredere aceasta masca cu orez.

                  CUM  PREPARAM MASCADE OREZ?

Ingrediente necesare: 1 lingura cu miere de albine, 1lingura cu lapte cald, 3linguri cu orez.

Puneti orezul la fiert intr-un vas emailat sau din inox turnati apa cit sal acopere si fierbeti la foc mic pina cind orezul a devenit moale pentru-a face din el o pasta.Cind este gata il strecurati si pastrati apa.

In orezul bine fiert adaugati :

1 lingura cu miere

1 lingura cu lapte cald. Amestecati bine pina faceti o pasta. Dupa ce tenul este bine curatat de impuritati aplicati masca de orez si lasati sa lucreze 60 de minute dupa cre spalati cu putina apa pe care ati pastrato de la fierberea orezului.Prin aplicarea acestei masti de 2 ori pe saptamina obtineti garantat rezultate vizibile.

   CUM ACTIONEAZA APA DE OREZ ASUPRA TENULUI

Apa de orez contine antioxidanti care vor inbunatati circulatia sangvina ,va indeparta petele indiferent de natura lor , va elimina ridurile prevenind inbatrinirea .Pastreaza  aceasta apa la frigider si stergeti fata cu ea dimineata si seara dupa ce te-ai demacheat. Pentru a tonifia tenul inghetati apa in congelator si stergeti obrajii cu o bucatica de gheata. Facind in mod constant aceasta masca pe o perioada mai indelungata nu va mai fi necesar sa mergeti la cosmetolog deoare-ce se va inbunatati calitatea pielii celulele se vor reface ,va fi stimulata producerea de colagen si multe alte lucruri minunate va face aceasta masca. Poate la prima vedere sau atunci cind cititi despre masca de orez va pare ceva banal insa nu va lasati influentate de aparenta simpla intucit vei observa chiar tu cit de mari si rapide beneficii va aduce.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
error: Content is protected !!