Share

Glicemia; inseamna scădere a zahărului din sânge pe care trebuie
să o evitați. Daca vei renunta la mese corpul va fi flamind si nu
va sti eact ce trebuie sa faca, dar in final iti va spune ca
trebuie sa manince si va trimite la creier semnale.

Unele simptome pe care le transmite corpul tău sunt viziunea încețoșată, amețeli, confuzie mentală, transpirație, slăbiciune și comportament anormal. Când simțiți aceste simptome, singurul lucru
care ar trebui să intre în mintea dvs. este să obțineți ceva de
mâncare pentru a vă crește nivelul de zahăr din sânge cât de
repede puteți.

Bomboanele dulci, un pahar de lapte sau sandwich-ul de
miere sunt alegeri bune pentru a vă crește rapid zahărul din sânge.
Untul de arahide și mierea sint bune deoarece mierea va aduce rapid zahărul in sânge și untul de arahide îl va menține acolo.

Puteți încerca, de asemenea, suc de portocale cu zahăr
dizolvat în ea, de asemenea.Sucurile nu sint suficiente pentru
a hrani corpul,trebuie mincare in cantitati moderate si asa puteti
regla glicemia si mentine normala .

Nivelurile normale de zahăr din sânge se situează între 70 și 110 mg / dl. Când scădeți în mod constant sub nivelul de 70 mg / dl, atunci sunteți considerat hipoglicemic și trebuie să începeți imediat tratamentul.


Hipoglicemia este considerată un precursor al diabetului zaharat. Medicul dumneavoastră va începe cu verificare a zahărului din sânge și păstrarea unui jurnal în fiecare zi. După o lună de păstrare a acestui jurnal, atunci el sau ea va dori să vadă pentru a vedea unde zaharurile din sânge tind să fie la anumite momente în timpul zilei. Acest lucru vă va ajuta medicul să personalizeze un tratament pentru dvs.

Dacă sunteți diabetic, cauza scăzută a zahărului din sânge (glicemia) poate fi atribuită medicamentelor dumneavoastră. Dacă ați fost în aceeași doză de insulină de ceva timp, trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră o ajustare a medicamentelor dacă ați avut episoade de hipoglicemie mai ales în timpul nopții sau în primul lucru dimineața. Există o serie de tipuri diferite de insulină pe care le puteți utiliza pentru a vă controla diabetul.

Carbohidrații sunt transformați în zahăr foarte repede după ingerare și acest lucru determină o creștere a glicemiei. Cu ajutorul glicemiei, pancreasul răspunde prin inundarea fluxului sanguin cu insulină pentru a avea grijă de creșterea nivelului de zahăr.

Singura problemă este că vârful zahărului provocat de carbohidrați este scurt și cantitatea de insulină pompată în sângele dvs este multa atunci când zahărul este metabolizat,veti avea o scădere bruscă a zahărului din sânge și veți dori sa mincati pentru a vă aduce glicemia înapoi.

Daca mesele dumneavoastra vor fi mai dese in cantitati rezonabile atunci glicemia dvs.va fi in limite normale si va-veti bucura de viata alaturi de cei dragi.

Share