glicemia scaderea zahărului din sânge

Share

Glicemia  inseamna scădere a zahărului din sânge pe care trebuie să o evitați. Când renunți la mese, corpul tău este înfometat si vrea nutrienți și nu știe cu adevărat ce să facă cu el însuși. Când corpul tău nu știe ce să facă cu el însuși, în cele din urmă îți va spune că are nevoie de alimente prin trimiterea de semnale prin care spune  ca trebuie să  mănânce.

Unele simptome pe care le transmite corpul tău sunt viziunea încețoșată, amețeli, confuzie mentală, transpirație, slăbiciune și comportament anormal. Când simțiți aceste simptome, singurul lucru care ar trebui să intre în mintea dvs. este să obțineți ceva de mâncare pentru a vă crește nivelul de zahăr din sânge cât de repede puteți.

Cum sa cresteti nivelul din singe

Bomboanele dure, un pahar de lapte sau untul de arahide și sandwich-ul de miere sunt alegeri bune pentru a vă crește rapid zahărul din sânge. Untul de arahide și mierea este preferatul meu deoarece mierea va aduce rapid zahărul din sânge și untul de arahide îl va menține acolo. Puteți încerca, de asemenea, suc de portocale cu zahăr dizolvat în ea, de asemenea. Dacă faceți sucul, trebuie să vă asigurați că veți mânca ceva mai substanțial după aceea pentru a vă menține glicemia în limite normale.

Nivelurile normale de zahăr din sânge se presupune că se situează între 70 și 110 mg / dl. Când scădeți în mod constant sub nivelul de 70 mg / dl, atunci sunteți considerat hipoglicemic și trebuie să începeți imediat tratamentul. Hipoglicemia este considerată un precursor al diabetului zaharat. Medicul dumneavoastră va avea, fără îndoială, un început de verificare a zahărului din sânge și păstrarea unui jurnal în fiecare zi. După o lună de păstrare a acestui jurnal, atunci el sau ea va dori să vadă pentru a vedea unde zaharurile din sânge tind să fie la anumite momente în timpul zilei. Acest lucru vă va ajuta medicul să personalizeze un tratament pentru dvs.

Dacă sunteți diabetic, cauza scăzută a zahărului din sânge (g licemia) poate fi atribuită medicamentelor dumneavoastră. Dacă ați fost în aceeași doză de insulină de ceva timp, trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră o ajustare a medicamentelor dacă ați avut episoade de hipoglicemie mai ales în timpul nopții sau în primul lucru dimineața. Există o serie de tipuri diferite de insulină pe care le puteți utiliza pentru a vă controla diabetul.

Alte cauze care contribuie la hipoglicemie sunt consumul prea multor carbohidrați. Carbohidrații sunt transformați în zahăr foarte repede după ingerare și acest lucru determină o creștere a glicemiei. Cu ajutorul glicemiei, pancreasul răspunde prin inundarea fluxului sanguin cu insulină pentru a avea grijă de creșterea nivelului de zahăr.

Singura problemă este că vârful zahărului provocat de carbohidrați este scurt și cantitatea de insulină pompată în sângele dvs. ajunge să fie prea multă și atunci când zahărul este metabolizat, atunci sunteți lăsat cu o scădere bruscă a zahărului din sânge și veți găsi că aveți să mănânci din nou foarte repede pentru a vă aduce glicemia înapoi.

Mâncarea mai multor mese mici pe tot parcursul zilei este cea mai bună modalitate de a vă combate și de a controla problemele dumneavoastră cu glicemie scăzută. Nu mai lipsesc mese, nu mănânci suficient la masă, beți în exces sau chiar exerciții obositoare pot fi cauza scăzută a zahărului din sânge.

Share

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.