frumusetea ta cu goji jpge
Share

 Frumusetea ta cu goji la tine acasa. Goji este un  fruct care aduce multe beneficii organismului numit in popor fructul fericirii. Fructele de  Goji contin cantitati mari de antioxidanti acizi grasi esentiali minerale si vitamine. Fructele Goji pot fi folosite cu incredere in curele de slabire cu foarte mari calitati pentru sanatate.

Frumusetea ta cu Goji mai inseamna:colesterolul din singe si tensiunea arteriala vor scadea si tot cu acest fruct vei scapa de tumori .  Stimuleaza ficatul pentru o functiona perfect.Creste in mod considerabil imunitatea organismului . Stimuleaza sistemul nervos central si memoria pentru-ca fructele de goji contin crom  magneziul si complexul vitaminelor B.

Specialistii au ajuns la concluzia ca fructele de Goji contin o cantitate impresionanta de antioxidanti si sint benefice si pentru frumusetea ,frumusetea tenului si a parului. Consumati fructele Goji 30-40 g pe zi si  veti avea un ten stralucitor fara pete si pistrui fara acnee ,cosuri si vei avea un par care creste repede si sanatos pina la virfuri.

Va recomandam o masca ce este usor de preparat acasa la tine din fructele Goji.

Iti trebuie: 
30 g fructe Goji pisate in mojar ,
2-3 linguri de argila,
o lingurita de miere de albine


           
PREPARARE: Se amesteca argila cu putina apa pina  cind obtineti o pasta omogena apoi adaugati fructele de Goji ce le-ati pisat in prealabil. Puneti  mierea de albine si amestecati pina devine o crema .

Tenul trebuie sa fie curat spalati-l si apoi aplicati masca lasati sa actioneze 20 minute dupa care va spalati  fata cu apa calduta din abundenta.Toate persoanele care au folosit aceasta masca au fost placut impresionate chiar de la incput de stralucirea si moliciunea tenului,dar nu doar atit dar-au disparut pistrui, riduri pete chiar si cearcanele de sub ochi.

Daca veti folosi aceasta masca de 2 ori pe saptamina este testat ca ridurile din jurul ochilor dispar impreuna cu cearcanele .Despre cearcane vom vorbi mai amanuntit intr-un alt articol viitor acum insa v-am spus secretul fructelor goji .Puteti sami scrieti un mesaj referitor la goji daca doriti mai multe amanunte sau in comentarii.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.