sanatate si actul sexual

de ce doare actul sexual.etita plinge

sanatate si actul sexual

Share

DE CE DOARE ACTUL SEXUAL?

Se intimpla fregvent ca multi tineri dar si  persoane mai in virsta sa-se intrebe  : de ce au dureri in timpul actului sexual? Multi dintre ei nu-si pot explica motivul. Motivul principal  in majoritatea cazurilor sint bolile cu transmisie sexuala.

De ce apare durerea in timpul actului sexual: Durerea poate fi de 2 feluri: intermitenta sau permanenta. Acest lucru se intimpla la ambele sexe .Daca veti fi responsabil de gravitatea acestora veti trata urgent boala si durerile vor disparea.

De ce femeile au dureri in timpul actului sexual? Au dureri daca: au fost taiate la nastere in zona dintre anus si vagin , daca au chisturi ovariene  sau daca au anexita.

DE CE SE CONTRACTA VAGINUL

Se intimpla sa ai o contractie a vaginului inainte de penetrare  .Muschiul se contracta involuntar, se poate intimpla la primul contact sau permanent.

CE ESTE ENDOMETRIOZA

Endometrioza este o boala a mucoasei uterine cind este localizata anormal. De la aceasta boala  veti avea dureri ale abdomenului si veti primi un disconfort in timpul actului sexual.

BOLI  CE SE TRANSMIT SEXUAL

Bolile ce se transmit sexual intot deauna provoaca mincarimi in vagin la femei iar la barbati scurgeri de uretra, ambele vor provoca dureri .Exista o boala foarte des intilnita la femei cit si la barbati : herpesul genital se manifesta prin basici marunte si organul respectiv va avea scurgeri de secretie. Mergeti urgent la medic.

LUBREFIEREA INSUFICIENTA

Cind nu exista preludiu suficient  pentru excitatie ,dereglari hormonale care isi fac aparitia la menopauza de vina fiind lipsa estrogenilor sau diverse medicamente doare actul sxual.

INFECTIILE URINARE

Putem avea dureri in timpul actului sexual si atunci cind apar infectiile urinare aceasta se refera la ambele sexe. In timpul urinarii apare senzatia de arsura si nevoia de a urina foate des. Barbatii  in timpul ejacularii au usturimi.

BOLI SPECIFICE BARBATILOR

Daca actul sexual este doare poate fi cauzat de urmatoarele boli: fimoza-aceasta se manifesta daca preputul este strimt si nu se poate retrage la baza, prostatita-este inflamatia prostatei, uretrita-apare cind sa infectat uretra . Mai exista si alte boli insa acestea sint cel mai des intilnite si la care vam raspuns : de ce doare actul sexual

Considerati articolu educativ si folositor pentru cei interesati? Dati mai departe si apreciatil cu un like .

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up