Cum slabim sanatos-scade in greutate

sanatatesifrumusetecosmetica - Cum slabim sanatos-scade in greutate

Cum slabim sanatos!

Este marea intrebare din categoria femeilor  ignorind   faptul cum au ajuns sa-se ingrase peste limita normala si cum sau inbolnavit. Mas media duce o mare competitie in recomandarea:  cum slabim sanatos.

 A fi slab  oare este si sanatos?  

Fiecare persoana are o anumita constitutie  si pentru aceasta trebuie sa ai o anumita greutate ca sa fii cu adevarat  sanatos si sa arati bine. Nu trbuie sa te simti dezavantajata daca esti putin plinuta  nu trebuie sa fii complexata  de propriul tau aspect fizic , nu trebuie sa fii trista si izolata daca esti sanatoasa  totul este perfect.

Este important de stiut  cum  slabim sanatos dar este foarte important sa te simti bine in pielea ta  si sa nu-ti pese de ce spune lumea. Crezi ca o femeie pentru a fi frumoasa  trebuie sa aiba doua bete infipte………..? undei frumusetea cind te uiti la niste oase care umbla pe tocuri? Ca barbat sint uimit de recomandarile facute pe diverse saituri .

Cum pot slabi  sanatos ?

Va puneti des intrebrea dar-daca alimentatia voastra este plina de e-uri folositi suplimente  diferiti  plasturi si tot felul de pastile chimice. Trezitiva oameni buni si nu bagati in gura lucruri la intimplare fiti mai atenti cind procurati un produs

Daca  vreti  sa  stiti cum puteti slabi sanatos trebuie sa gasiti mai intii cauza  care a -adus problema si apoi tratam efectul.

Va dau un singur exemplu: O persoana care este bolnava de cancer trbuie sa evite preparatele care au adus boala cum ar fi: carnea, zaharul, dulciurile, laptele . Acestea sint un pericol pentru-ca formeaza un mediu acid in stomac si acest mediu este perfect pentru dezvoltarea celulei cancerigene. Deci pentru orice boala este valabil : mai intii tratezi cauza  o cauti si o descoperi pentru-ca numai in felul acesta iti vei inbunatati sanatatea.

CUM SLABIM SANATOS!

Daca vrem sa slabim sanatos trebuie sa si mincam sanatos. A minca sanatos inseamna : cit mai putina carne  si cit mai multe fructe si legume daca este posibil in stare proaspata iar daca nu suportati din cauza diverselor maladii atunci procesati la aburi nici o data prajit. Cum slabim sanatos?  sint foarte bune ceaiurile din plante  stati, cit mai departe de dulciuri . Exista multe mincaruri in care sint combinate fructele cu legume  si va spun sincer sint foarte gustoase. Nu aruncati banii pe diverse pastile care sint chimice si daca slabiti va inrautatesc sanatate veti fi slab si bolnav.

CUM SLABIM SANATOS?

Remineralizarea organismului trebuie facuta urgent  Sint multe ape minerale in farmacii care va ajuta .Intariti starea  de spirit cu putina ciocolata .Puneti  multe fructe si legume cit mai colorate in farfurie va ajuta sa scadeti in greutate ele vor da energie corpului si vor aduce fericirea in sufletele dvs. Sanatatea nu este un moft este o necesitate daca o respecti ea vine.

sanatatesifrumusetecosmetica - Cum slabim sanatos-scade in greutate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up