Cum scadem in greutate 1 kg pe saptamina

cum scadem in greutate 1 kg pe saptamina jpge

Cum scadem in greutate 1 kg pe saptamina

Share

Cum scadem in greutate 1 kilogram pe saptamina? Surplusul de greutate nu este greu de indepartat atunci cind folosesti metoda corecta. 1kg este echivalentul a 3.500 de calorii Daca doriti sa pierdeti 1kg in decursul unei saptamini atunci va trebui sa reduceti  aportul caloric in fiecare zi cu 500 de calorii.

Va prezint 6 sfaturi care daca vor fi respectate veti avea greutatea dorita ( ideala)
– Beti apa plata in locul sucului sau sifon O ceasca de sifon este egala cu 100 de calorii daca veti consuma 3 pahare cu suc de mere aveti deja 300 de calorii..Cea mai buna este apa potabila nu costa mult si nu contine calorii.

– Trebuie sa mincati echilibrat. Ex : doi covrigi mari contin 100 kalorii insa daca veti consuma patru prajituri obtineti 200 kalorii. Este recomandat sa rontaiti telina ,un mar sau mincati o banana. Fiecare dintre ele are doar 100 de kalorii

– O farfurioara cu alune inseamna 800 kalorii dar una cu floricele din porumb are numai 25 de kalorii si astfel evitati aportul a 750 kalorii

– Exludeti brinza : 30 de gr. de brinza contin 100 kalorii .Daca veti inlatura brinza dintr-un hamburger  ori din sanvis veti renunta in medie pe zi la 200 kalorii.

– Pentru a scadeain greutate 1 kilogram pe saptamina este indicat sa evitati orezul si incercati sa suplimentati cu legume. In cazul in care masa de prinz contine un sfert de legume fierte ,un sfert carne din pui si orez  este bine sa fie modificate proportiilesi sa consumati astfel: jumatate legume si un sfert orez.Facind acest lucru veti avea cu 200 kalorii mai putin. 

– >Uleiul trebuie consumat cu mare atentie cind gatiti si cind folositi la salate. 1 singura lingura de ulei contine 125 kalorii si puteti gresi in cazul in care puneti mai mult. Trebuie sa calculati si sa fiti atenta la cantitatea pe care o folositi.

Pentru a scadea in greutate grasimile sint o problema.Un singur gram de grasime contine 9 kalorii dar un gram de karbohidrati are doar 4 kalorii. Trebuie sa renuntati la grasimi :astfel greutatea dvs.va scadea si veti fi intr-o forma ideala .Aplicind aceste reguli care sint mult mai usoare decit alte retete de scazut in greutate veti beneficia de o sanatate debordanta , un corp frumos si o stare sufleteasca buna.

Va doresc succes .Abonativa la site-ul meu este gratuit

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
error: Content is protected !!