cum sa faci sex perfect de la 20-50 ani

Cum sa faci sex perfect de la 20 la 50 ani

sanatatesifrumusetecosmetica - Cum sa faci sex perfect de la 20 la 50 ani

Cum sa faci sex perfect la virsta de 20 pina la 50 de ani
intu-cit exista un nivel ridicat de testosteron.

 La  20 de ani unii tineri de sex masculin pot sa aiba
visuri erotice  si uneori obtin ejaculare in timpul somnului.
Insa nu la fel se intimpla cu fetele .Ele sigur ca-isi doresc
insa se pastreaza pentru seducerea partenerului.

LA Virsta DE 20 PINA 30 DE ANI

Fetele cit si baetii sint foarte preocupati despre
subiectul SEX cum ar fi: sexul la 20-50 ani. Atit  fetele
cit si baietii sint superbi foarte preocupati de sex
discutiile lor sint foarte interesante . Fetele discuta
mult  despre sexualitate insa baietii isi doresc un fapt
implinit. De cele mai de multe ori barbatii uita ca
fetele au  nevoie de mingiieri in  zona erogena
pentru-ca ea sa primeasca placerea suprema (orgasmul).

 INTRE 30 SI 40 ANI

Este virsta cind hormonii se mai linistesc  si barbatii devin mai linistiti .Acum experienta isi spune cuvintul si cuplul respectiv devine fericit . Împreuna  isi folosesc  experientele acumulate in timp

trebuie sa stii cum sa faci sex entru ca exista femei care pina la aceasta virsta nu au primit orgasmul din cauza actului sexual ne reusit. Acum este momentul sa acordati mai multa atentie actului sexual si pentru intimitatea dumneavoastra.

LA VITSTA DE ANI 40-50

Sanatatea  acum este perfecta aveti o virsta frumoasa , aceasta este virsta cind viata sexuala atinge apogeul si sexualitatea dumneavoastra este in armonie in echilibru. Acum femeile la fel ca si barbatii isi cunosc preferintele sexuale . Barbatii devin vulnerabili pentru fetele tinere care ii prefera pentru experienta lor iar ei barbatii sint fascinati pentru-ca au ocazia sa-si aminteasca de adolescenta si se gindesc mereu cum ar fi : sexul la 20-50 ani.

Virsta DE 50 ANI

La femei cit si la barbati se fac schimbari hormonale. Femeile intra in menopauza iar barbatii in andropauza. Viata sexuala este acum diferita fata de cum a fost in anii anteriori.

 Femeile  au sentimentul ca nu mai sint dorite de partenerul de viata cit si din exterior simte sentimentul ca nu mai sint iubite  si in multe cazuri intra in depresie . Actul sexual cit si dorinta nu mai pot fi ca pina acum pentru-ca  nivelul estrogenului a scazut  considerabil si cu el dorinta de sex ,ele nu mai stiu cum sa faca sex si la aceasta virsta.

Toate persoanele care se confruntă cu aceasta problema o pot depasi prin terapii hormonale. Nici barbatii nu se pot bucura  sau lauda cu ceva mai bun pentru-ca ei trebuesc  stimulati  o perioada de timp destul de indelungata  pentru a -avea  o reactie Erotica.

Sa dus Virsta de- 20 ani cind totul era atit de frumos si perfect cind faceam SEX. Mai exista exceptii cind barbatii sint virili pina la o virsta destul de inaintata. Cunosc un caz cind un barbat a lasat sotia insarcinata la virsta de 80 de ani si poate sint mai multe astfel de exceptii pentru ca nu a -invatat cum sa faca sex.

Dragi prieteni : asa va numesc eu pe toti cei care imi cititi articolele si asta o fac din respect pentru dvs. indiferent de virsta Sexul este ceva divin pentru-ca prin acest fapt si in acest fel exista creatie ,noi toti am fost creati in acest mod.

Voi ce experienta aveti ? cunoasteti astfel de cazuri interesante? scrieti in comentarii.

sanatatesifrumusetecosmetica - Cum sa faci sex perfect de la 20 la 50 ani