Cum sa faci o dieta naturala

sanatatesifrumusetecosmetica - Cum sa faci o dieta naturala

Cum sa faci o dieta naturala

O dieta naturala inseamna un regim natural. Aceasta este cea mai ușoară și cea mai bună formă pentru o de dietă. Nu trebuie sa cumperi pastile care sint scumpe sau shake-uri dietetice .Sint anumite reguli pentru dieta naturală.

1.Nu trebue sa consumati sifon sau apa minerala., pentru ca : are  zahar dar si multe calorii care nu sint benefice pentru sanatate. Apa potabila este cea mai buna pentru corp el are nevoie de ea. Sa nu uitam ca celulele corpuluinostru au mare nevoie de apa buna ,de apa curata.

Pentru dieta naturala:

2. Incercati sa consumati mai putina cafea.  Chiar si cafeaua naturala nu faca bine in cantitati mari. O ceasca de cafea pe zi este suficient.
3. Fara fast-food – acest lucru fast-food-ul este foarte rau pentru sanatatea ta.

 

4. Faceti miscare sport . Daca exista posibilitatea de a merge la sala este perfect macar o ,ora pe zi iar daca nu aveti aceasta posibilitate aveti alternativa pentru a face citeva simple exercitii. Puteti sa mergeti la o plimbare cu un ciine daca aveti .30 minute este suficient ,in fiecare seara. Plimbarea de seara face foarte bine si somnul dvs. va fi mai bun dar vei slabi. Evitati pe cit posibil carnea si grasimile ,dulciurile ( tortul este foarte periculos ,te ingrasa rapid.

Mai simplu, mai usor si gratuit Deci retineti: cafeaua in exces dauneaza nu este buna are foarte multe calorii si nu va trebuie scopul este sa slabiti cu o dieta naturala. Sifonul la fel are multe calorii dar este ca, otrava pentru corp evitati cit mai mult posibil. Nu trebuie sa mincati repede

Trebuie sa faceti miscare cit mai multa pentru-ca este mama sanatatii. cafeaua este scumpă și are tone de calorii, sifonul este, practic, otravă pentru corpul tău. Mâncarea rapidă este ca și cum ai înghiți bucăți de grăsime, iar mișcarea este, desigur, un lucru logic sănătos de făcut.

sanatatesifrumusetecosmetica - Cum sa faci o dieta naturala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up