cum sa avem un ten frumos jpge
Share

IATA CE TREBUIE SA FACI PENTRU A-AVEA UN TEN FRUMOS

Cum sa avem un ten frumos? Este Intrebarea majoritatii femeilor si nu numai. 

 Frumusetea ta  inseamna  ingrijirea tenului in mod constant vara cit si iarna. Acum în perioada de vara nu trebuie sa va supraincarcati  tenul. Nu  folositi creme grase evitati pe cit posibil fondul de ten nu vo expuneti mult la soare.

                             CURATAREA TENULUI

Primul pas pentru frumusetea tenului este demachierea insa trebuie sa folositi demachiantul care este specific pentru tipul de ten ce aveti. Cu el indepartati machiajul. Inainte de culcare trebuie sa curatati tenul pentru-ca lasind pe fata machiajul veti avea surpriza sa apara ridurile. De fiecare data cind doriti sa va machiati  este imperios necesar sa curatati tenul.

nr 2-cind demachierea este gata ca sa revigorati tenul folositi apa termala sau apa tonica.

nr3- o data in saptamina faceti un gomaj tenului(exfolierea tenului).

nr 4- cind tenul a fost curatat bine in profunzime aplicati o masca iar pentru ochi folositi rondele de castravete .

nr5-Cind sedinta de frumusete este gata intindeti un strat subtire de crema hidratanta functie de tipul de ten pe carel aveti. Este bine de stiut: crema se aplica seara dupa ce vati demachiat dar trebuie si dimineata inainte de a face machiajul.

                                    EXFOLIEREA TENULUI

Pentru ca tenul nostru sa poata scapa de celulele moarte trebuie sa curatam periodic in profunzime cu produse de peling sau de gomaj diferite scruburi sau lotiuni chimice insa specialistii recomanda ca pe timpul verii sa nu faceti abuz.

HIDRATAREA

Stim cu totii ca in timpul verii  aerul este mai uscat este fierbinte iar pielea tinde a se usca . Cind pielea este uscata apar ridurile la inceput linii fine apoi in profunzime. Pentru a nu avea asa surpriza este necesar  sa hidratam tenul intens. Tineti cont de 2 lucruri daca doriti sa aveti un ten frumos: hranirea pielii si hidratarea.

                         CUM SA AVEM UN TEN FRUMOS

Pentru a-avea un ten frumos trebuie respectate urmatoarele:  consumul de alcool in exces si fumatul ingalbenesc tenul si apare inbatrinirea prematura a pielii.

Nu faceti abuz de soare (arde pielea) Pentru tineretea si elasticitatea pielii folositi vitamine si minerale.Faceti un masaj usor pentru o mai buna circulatie a singelui.

Evitati folosirea fondului de ten pe timpul verii pentru-ca usuca pielea si nu veti avea un ten placut la vedere daca transpirati In timpul verii fiind uneori foarte cald acest lucru este posibil la unele persoane.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.