cum facem tenul frumos

cum sa avem un ten frumos

cum facem tenul frumos

Share

CIATA CE TREBUIE SA FACI PENTRU A-AVEA UN TEN FRUMOS

Cum sa avem un ten frumos? Este Intrebarea majoritatii
femeilor si nu numai. 


 Frumusetea ta inseamna ingrijirea tenului in mod constant
vara cit si iarna. Este important in anotimpul verii sa nu folositi
mult fard pentru a nu incarca tenul. Nu folositi creme grase
evitati pe cit posibil fondul de ten nu vo expuneti mult la soare.

                             CURATAREA TENULUI

Primul pas pentru frumusetea tenului este demachierea insa trebuie sa folositi demachiantul care este specific pentru tipul de ten ce aveti.

Cu el indepartati machiajul. Inainte de culcare trebuie sa sa curatati tenul pentru-ca lasind pe fata machiajul veti avea surpriza sa apara ridurile. De cite ori veti dori sa va machiati trebuie sa va curatati tenul in prealabil.

nr 2-cind ati terminat demachierea pentru revigorarea tenului este indicata apa tonica sau termala.

nr3- In decurs de o saptamina faceti o singura data gomaj pentru exfoliere

nr 4- daca ati curatat bine fata in profunzime aplicati o masca iar pentru ochi folositi rondele de castravete .

nr5- Cind sedinta de frumusete este gata intindeti un strat subtire de crema hidratanta functie de tipul de ten pe carel aveti. Este bine de stiut: crema se aplica seara dupa ce vati demachiat dar trebuie si dimineata inainte de a face machiajul.

                                    EXFOLIEREA TENULUI

Cum facem tenul frumos :  Pentru acest fapt  trebuie să- scăpati  de celule moarte trebuie să curatătat periodic in profunzime cu produse de peling sau de gomaj diferite scruburi sau lotiuni chimice insa specialistii recomanda ca pe timpul verii sa nu faca abuz.

HIDRATAREA TENULUI

Stim cu totii ca in timpul verii aerul este mai uscat este fierbinte iar pielea tinde a se usca . Daca pielea voastra este uscata vor apar riduri finute dar apoi cu timpul se vor accentua.

Nu dorim asa surprize si vom face hidratarea pielii intens cit mai in profunzime. Trebuie sa aveti in vedere 2 lucruri sa hraniti si hidratati pielea si atunci veti avea un ten frumos.

                  cum facem tenul frumos      

Pentru un ten frumos exista niste reguli: evitati consumul de alcool excesiv dar si fumatul fiindca va aparea inbatrinirea mai devreme(prematura) a tenului. 

Nu faceti abuz de soare (arde pielea) Pentru tineretea si elasticitatea pielii folosite vitamine si minerale.Faceti un masaj usor pentru o mai buna circulatie a singurului.

Evitati folosirea fondului de ten pe timpul verii pentru-ca usuca pielea si nu veti avea un ten placut la vedere daca transpirati In timpul verii fiind uneori foarte cald acest lucru este posibil la unele persoane.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
error: Content is protected !!