Share

Ciulama de ciperci! Ciulama de ciuperci pentru o masa rasfatata!

ingrediente necesare!

1 kg de ciuperci, 3 linguri cu unt, 3 linguri cu faina, piper si sare.

Pregatiti asa!

Curatati ciupercile si le rupeti piciorusul. Daca aveti ciuperci mai mai atunci le taiati dupa preferinta. Luati un vas ,  puneti in el apa rece putin otet sau zeama de lamiie si un pic de sare.  Faceti acest lucru pentru-ca sa nu se inegreasca ciupercile pina vor fi puse la foc.

Pe masura ce le curatati si taiati le puneti in aceasta apa. Pregatiti o cratita in care puneti untul ,  cind  sa topit adaugati  ciupercile  si putina sare. Acoprriti vasul si lasati sa fiarba inabusit pina cind scade toata apa.

CIULAMA DE CIUPERCI Separat intr-un vas amestecati smintina cu faina si cind ciupercile sint fierte turnati peste ele in cratitaaceasta compozitie. Faceti focul mic si lasati sa fiarba.

Aceasta mincare : ciulama de ciuperci poate fi presarata cu verdeata tocata marunt inainte de a fi servita.

Nu toata lumea stie ca ,ciupercile contin multe fibre foarte folositoare si foarte importante pentru curatarea colonului.Ciupercile previn constipatia si face ca sistemul nostru digestiv sa lucreze normal.Ciupercile contin o mare cantitate de amidon si acesta odata ajuns in sistemul digestiv se transforma intr-o buna hrana pentru bacterii care se afla mereu in colon.Acum se face ordine -curatenie si noi vom avea un colon curat, si sanatos.

Toate ciupercile au un anti-oxidant foarte puternic care se numeste L-ergathionetne. Acesta este cu mult mai puternic decit griul incoltit si ficatul de pui. Se spune ca multe persoane au ameliorat cancerul la prostata consumind ciuperci o perioada mai indelungata.Probabil sint cazuri cind a-au vindecat de cancer in faze mai putin inaintate.

Cancerul la prostata este mai usor de tratat pentru-ca ne dam seama mai usor. Ori ce incercare va aduce un rezultat banefic apoi unde mai pui chiar si placerea de a minca ciuperci. Incercati si dumneavoastra cei care inca nu ati mincat ciuperci si vedeti vedea cit sint de bune, chiar si marinate.

Pofta buna.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.