Ce este epilepsia si cum o tratatam

sanatatesifrumusetecosmetica - Ce este epilepsia si cum o  tratatam

Ce este epilepsia si cum o tratam! Epilepsia este o criza epileptica. In termeni medicali  se numeste criza de epilepsie si apare atunci cind scade nivelul singelui numit hipo- glicemie adica mic (hiper inseamna mare si hipo inseamna mic) In cazul respectiv trebuie  administrata glucoza si astfel glicemia va creste ,dupa care este necesar sa o tratam si sa cautam boala care a determinat scaderea glicemiei  ( hipoglicemie )

TRARAMENT

Ce este epilepsia si cum o tratam! Pentru a nu se repeta crizele de epilepsie trebuiesc administrate anticonvulsive insa atentie : numai persoanelor care au avut mai multe crize de epilepsie exceptind situatiile in care  cauza  a fost identificata  si complet tratata.

Autoconvulsivantele prvin convulsiile in totalitate reduc fregventa crizelor.  Exista multe persoane care au facut tratament si crizele au disparut in totalitate dar sint si cazuri cind persoana in cauza  trebuie sa foloseasca multe feluri de medicamente pina la gasirea celui care i-se potriveste.

 

Este foarte necesar sa faceti analizele sanguine in mod periodic pentru a va convinge ca medicamentul nu afecteaza celule sangvine, ficatul si chiar rinichii.

Ficatul si rinichii sint doua organe cu functii foarte importante pentru sanatatea noastra din acest motiv trebuie sa aveti mare grija sa nu fie afectate mare atentie la grasimi si apa (evitati grasimile si beti apa potabila de calitate). La momentul actual nu este descoperit un medicament care sa controleze toate crizele de epilepsie. Intot- deauna cind re-apar crizele este  imperios necesar sa schimbti preparatul.

Ce este epilepsia si cum o tratam! Femeile insarcinate (gravide) trebuie sa fie foarte atente la anticonvulsive pentru-ca ele cresc  riscul avorturilor sau puteti naste un copil cu malformatii  si nici nu este recomandat sa intrerupeti tratamentul  fiind consecintele foarte daunatoare pentru ambii.

  Nu trebuie sa neglijati indictiile specialistului pentru a -nu avea surprize neplacute respectati instructiunile , nu  luati alte medicamente fara stirea medicului dvs pentru a nu modifica concentratia singelui.

Toate persoanele bolnave de epilepsie trebuie a se prezenta la medicul specialist si sa poarte in permanenta cu ele ceva in care sa fie specificat  boala si tipul tratamentului prezent.

Persoanele bolnave de epilepsie  le este strict interzis alcoolul  nu trebuie sa faca activitati in care ar putea sa-si piarda cunostinta si sa apara leziuni foarte grave nu le este permis sa conduca autovehicole. Este categoric interzis introducerea unui obiect in gura ex: coada de lingura etc pentru a proteja limba acest procedeu va face mai mult rau.:

EPILEPSIA MEDICATIE 

Ce este epilepsia si cum o tratam! Boala de epilepsie se poate trata  si mai ales la copii dar  trebuie  sa aveti multa vointa si sa respectati cu mare strictete tratamentul prescris de medic si neaparat luat la ore fixe. Nu va bazati pe ceaiuri cu plante medicinale ele sint bune dar nu pentru epilepsie .Aceasta boala necesita ingrijire speciala si o mare atentie pina este vindecata.

Lasati babele cu povestile lor iar voi tineti cont numai de sfatul medicului specialist.  Exista cazuri cind dupa un tratament adegvat prescris de medicul specialist  adolescentii  se simt bine  sint  plini de viata cu  rezultate bune la invatatura si diplome de merit. Totul este posibil dar o mare parte depinde de vointa voastra de dorinta de a trai frumos si bine  de voi  cei care sinteti afectati de aceasta boala  sau copii dvs. Cu incredere si perseverenta porniti pe drumul vietii si  totul va fi bine.

DUMNEZEU SA VA AJUTE.

sanatatesifrumusetecosmetica - Ce este epilepsia si cum o  tratatam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up