cancerul colorectal -cauza-tratament

cancerul colorectal -cauza-tratament

Share

 Cancerul colorectal  se dezvolta in tesuturi de colon si rect. Ambele le gasim in preajma sistemului gastro intestinal .Colonulare menirea de a absorbi mincarea si apa ambele fiind depozitate ca deseuri.Rectul are sarcina deci va raspunde de trecerea deseurilor din corp. Cancerul de colon daca incepe in intestinul gros se numeste cancer de colon iar daca incepe in rect este afectat intestinul gros si se numeste cancer cancer rectal. 

Cancerul colorectal incepe in captuseala interioara a colonului și / sau rect are o crestere lentă prin unele sau toate straturile sale. De obicei începe cu  o creștere a țesutului numit  polip. Un anumit tip de polip  numit un adenom, poate sa dezvolte un   cancer.

 Cancerul de colon si rectal poat  fi mentionate ca fiind cancer  colorectal  diferența constă în faptul unde a inceput  efectiv.

În cazul în care cancerul a inceput in colon, care este primele patru până la cinci picioare ale intestinului gros, acesta poate fi mentionat cancer de colon. Daca- cancerul a inceput in rect, care este ultima inci mai multe din intestinul gros care duce la anus este  cancer rectal.

 Cancerul nu este  o boala pe care sa o tratati singur Doar in faza incipienta dar este bine sa nu fie tratamentul dumneavoastră. La Cancer centre de tratament ale Americii ® (CTCA) se foloseste o tehnologie de vârf pentru a trata cancer.

Mit un adenom poate dezvolta un cancer.

  • Adenocarcinom mucinos este format din aproximativ 60 %  mucus. Mucusul poate determina celulele canceroase sa se raspandeasca mai repede si devin mai agresive decât adenocarcinoame tipice. Adenocarcinoamele mucinous contin pentru 10 la 15 la suta din toate colon si adenocarcinoamelor rectal.

  • Signets adenocarcinom inel de celule reprezintă mai puțin de un procent din adenocarcinoame. Numit pentru apariția sa sub un microscop adenocarcinom inel de celule este în mod tipic agresiv signet și poate fi mai dificil de tratat.

  • Informatiile oferite sint pentru a sprijini si nu inlocuieste medicul specialist in domeniul.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
error: Content is protected !!