Cancer- prevenire-tratament

cancer-prevenire -tratament

Cancer- prevenire-tratament

Share

 

Cancer-prevenire-tratament. Sint persoane care nu stiu ce inseamna.  Cancerul se manifesta printr-un mare grup de boli uneori inrudite. Acest lucru consta printr-o inmultire anabolica  a unor celule care se divid haotic.

Este o crestere anormala a celulelor care se imprastie in tot corpul  invadind tesuturile normale (sanatoase) din vecinatate.

.

Daca veti face un control minutios la medicul oncolog ,acesta fiind periodic ,impreuna cu o dieta echilibrata riscul va fi mult diminuat.

cauzele aparitiei cancerului

Cancerul se poate dezvolta in ani de zile fara sa stii factorii principali sunt: ereditatea, mediul inconjurator, alimentatia.

Uneori sistemul imunitar este incapabil de a repara unele distrugeri cauzate de: fumul de tigare si radiati,  produse  chimice si multe alte substante ce se afla in mediul inconjurator .

Consumul de alcol in exces .Toate acestea participa la mutatia unor celule care sint normale in corpul nostru dar le transforma in pre-canceroase.

Celulle respective se pot divide devennd canceroase .
Radiclii liberi sint o problema esentialain aparitia unui cancer.
simptomele cancerului

pierderea in greutate inexplicabila este o alerta.

– Aparitia singerarilor vaginale dupa menopauza
Aparitia singelui in scaun ,cit si in urina,etc.

-Alunitele care uneori isi schimba culoarea cit si marimea .
Ganglionii , noduli la sini, diverse umflaturi sub piele etc.
Acestea sus enumerate sint suspecte fiind necesar medicu oncolog.

cum sa prevenim si tratam canceul

Factorul principal in aparitia cancerului si tratarea lui.
Daca sinteti expusi la diversi factori de risc printr-o selectie a alimentelor puteti face in asa fel ca totul sa revina la normal in favoarea dvs.

Cel mai important lucru pentru cancer-prevenire-tratament  este sa eliminati sau macar sa reducti pentru inceput grasimile saturate si sa le inlocuiti cu cele monosaturate.

Folosind omega-3 veti fi protejati impotriva cancerului de prostata ,de colon si de sin. Acesta va opri cresterea celulelor canceroase

Fructele au o mare importanta intrucit contin substante fitochimice si sint benefice .Daca veti consuma multe fructe si multe legume veti reusi sa fiti bine protejat.
Eliminati carnea din alimentatie ,

-Acizii fenolici combat cancerul Acestia sint: clorogenic, elagic, cafeic, ferolic.Respectivii acizi distrug radicalii liberi , pot sa blocheze formarea dee substante cancerigene.

Fitoestrogenii se mai numesc si estrogeni vegetali. Fitoestrogenii blochează estrogenii pentru-ca un nivel ridicat de estrogeni are un anumit tip de cancer fiind legat hormonal.

Fito estrogenii sint de doua feluri:
Flavonoidele :sint o categorie diferita , ele sint mii si fiecare lucreaza diferit.

Principalele flavonoide care au fost bine studiate si combat cancerul sint: Flavonoidele din soiitrice, chatechinele, quercitina.

minerale si vitamine antioxidante

Principalele substante anti oxidante sint: mineralele si vitamine.Seleniu este esential. Vitaminele A,C,E. Daca este necesar un tratament impotriva cancerului folositi: Chimioterapiea, Radioterapia si interventiile chirurgicale.

cum sa folositi terapia naturala

Folosind chimioterapia chiar si radio teraia ,sunt distruse celulele canceroase dar si cele sanatoase.
Daca pierdeti pofta de mincare luati vitamine A.C.E. .
Seleniu este un mineral foarte important ,coenzima Q10,beta carotenul vor protea corpul de radicalii liberi, si vor stopa evolutia celulelor canceroase.

Globulele albe sunt imprtante ele combat infectiiDieta naturala/pentru sanatatea ta . Ciupercile Maitache cit si florile de Echinacee contin fitonutrienti care au proprietati anticancerigene se pot folosi impreuna cu Chimioterapia si Radioterapia.

tratament cu plante medicinale

Tratamentul cu plante este o alternativă și o putem folosi în cazuri de utilizare.

Tinctiura de urzica : puneti 20 picaturi in apa si beti de trei ori pe zi dupa mesele principale

Usturoi :trei capsule in fiecare zi.

Tinctiura de echinacee: puneti in apa 15 picaturi si beti de trei ori pe zi.

 

Share
Scroll Up
error: Content is protected !!