Asigurarea de sanatate a celor ne-asigurati

Asigurarea de sanatate a celor ne-asigurati

Share

Asigurarea de sanatate a celor ne-asigurati.

Controversa se răsfrânge  asupra mandatului propus de administrația Obama (și ulterior modificat) ca fiecare angajator – împreună cu spitalele și universitățile catolice – include contracepția gratuită a liniilor directoare de asigurare de sanatate medicală a angajaților lor. Oficialii catolici se opun din cauza faptului că biserica lor interzice contracepția,
decretul încalcă planul de asigurare a libertății religioase a modificării primare. Alții s-au alăturat în protest, așteptând cu prudență faptul că această încălcare a libertății de conștiință s-ar putea manifesta la diferite probleme și credințe diferite.

cei care ridică obiecția au un caz inimaginabil. Precedentul stabilit în mod interesant în cele mai mari douăzeci de state care au deja mandate similare este alături de acest punct. Ceea ce este imoral nu devine etic pur și simplu. Precepția că nimeni nu poate fi încă obligat să finanțeze ceea ce el sau ea găsește dezgustător este solid, poate fi aplicată în mod obișnuit.

modificând subiectul

Apărătorii decretului sunt destul de respectabili la modificarea domeniului. O persoana a propus ca, contraceptia sa fie scoasa in afara legii. Rick Santorum pare să aleagă acest lucru, totuși el este relativ groaznic pe cont propriu.Campionii Obama Care ne-ar putea crede că, controversa este gata “acces” la anumite produse și trăsături. întregul decret,este pentru asigurarea de sanatate de acoperire și, din acest motiv, accesul la contracepția liberă pentru femeile care au nevoie de ea. totuși, aceasta doar ridică încă o interogare:

Ce s-a obținut din acest lucru?

accesul nu se bazează pe acoperire. avem acces la multe aspecte esențiale care nu sunt acoperite prin asigurare. Ciudat, unii spun că decretul afirmă cu siguranță libertatea spirituală.Cum așa?
Sensibil Barbara Boxer, Jeanne Shaheen și Patty Murray au explicat în Jurnalul autostrăzii Wall: “Sutiile de mii de femei yankee care decid să folosească contracepția nu ar trebui să fie nevoite să urmeze doctrina spirituală, indiferent dacă sunt catolice sau nu.

În diferite cazuri lipsa asigurării pentru contracepție este
aceea de a fi forțată să nu mai utilizeze contracepția.
Acesta este un argument anormal, dar este ceea ce am ajuns să previzionăm din partea membrilor “corpului deliberativ din lume”.

bine?

Deci, interogarea continuă să fie:
Ce are de-a face cu asigurarea de sanatate?

“Intrarea în contracepție este direct legată de scăderea mortalității materne și a copilului, poate reduce riscul de apariție a cancerului ovarian și este legată de rezultatele sănătății universale bune”, scrie Sens. Boxer, Shaheen și Murray.

bine, cu toate acestea ce se obtine cu asigurarea?

“Accesul la controlul nașterilor va contribui la reducerea
numărului de sarcini și avorturi neintenționate,
un scop pe care ar trebui să-l împărtășim cu toții”.

ce se obtine cu asigurarea?

“Planificarea adecvată a gospodăriilor prin rezultatele
controlului nașterilor la mamele și copiii mai sănătoși,
care avantajează pe noi toți”.

ce se cumpără cu asigurarea?” asigurarea de sanatate poate să perceapă 600 de dolari
pe 12 luni pentru contraceptive pe bază de prescripție medicală” (aceasta este o estimare excesivă a concluziilor; există o scădere poate impune opțiuni alternative, împreună cu părinții deliberați pentru femeile cu salarii mici).

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
error: Content is protected !!