Share
[contact-form-7 404 "Not Found"]

 Diabetul zaharat,poate să apară un  la orice vârstă. Este cel mai frecvent diagnosticat la tineri, adolescenți sau adulți tineri.
Insulina poate fi o secreție internațională realizată în secretor prin celule speciale cunoscute sub numele de celule beta. Glanda ductului este dedesubt și în spatele abdomenului. Hormonii sint necesari pentru o mutație a glucozei în celule. În interiorul celulelor, aldohexoza este menținută și apoi utilizată pentru energie. În cazul tipului primar o afecțiune poligenă, celulele beta produc foarte puțin sau nu există hormoni.
Fără suficienti  hormoni, aldohexoza se acumulează în sânge, în loc să intre în celule. Această acumulare a capacității primare de glucoză este denumită hiperglicemie.  Acest lucru are ca rezultat primul simptom al  tulburării inițiale.

Explicația exactă pentru tulburarea poligenă este scrisoarea primară de stat. Posibil, este asociat în boala Nursing. Aceasta poate fi o condiție care se întâmplă odată ce sistemul atacă și greșeste glanda reproductivă a corpului masculin. În cazul tulburării poligenice de vârf primar, asociat în infecția Nursing sau o organizație de altitudine declanșatoare la nivel mondial, determină organismul să atace în mod eronat celulele glandei ductului care se dovedesc a fi hormonale. Tendința primară de stat dezvoltă boli de răspuns, împreună cu tulburarea inițială excelentă a poligenului,ele  vor fi transmise prin intermediul familiilor. Simptom »

HIDROGRAFICUL
Următoarele simptome sunt, de asemenea, semnele primare ale unei tulburări poligene. Sau vor aparea odata ce glicemia este ridicata.
Fiind teribil de sete
Senzație de foame
Sentimentul obosit tot timpul
Asociat în Nursing citit neclare
Senzație de amorțeală sau furnicături în picioare
Pierderea în greutate în timp ce nu încercați
Urinare mai frecventă (inclusiv urinare nocturnă sau depresie la copii care au fost uscați peste noapte înainte)
Pentru alții, aceste simptome de avertizare grave pot fi primele semne ale diabetului de tip 1. Sau se pot întâmpla când glicemia este foarte mare (cetoacidoză diabetică):
Respirație profundă și rapidă
Pielea uscată și gura
Miros urit miros respirabil
Greață sau vărsături; Incapacitatea de a menține fluidele
Dureri de stomac

Scăderea zahărului în sânge (hipoglicemia) se poate dezvolta rapid la persoanele cu diabet zaharat care iau insulină. Simptomele apar de obicei când nivelul de zahăr din sânge al unei persoane scade sub 70 miligrame pe decilitru (mg / dl). Urmat pentru:
Durere de cap
Foame
Nervozitate
Bătăi rapide ale inimii (palpitații)
zguduire
Transpiraţie
Slăbiciune
Simptome în profunzime »
Înapoi în partea de sus

Tratament »

Deoarece diabetul de tip 1 poate începe rapid și simptomele pot fi severe, persoanele care tocmai au fost diagnosticate ar putea fi nevoite să rămână în spital.
Dacă tocmai ați fost diagnosticat cu diabet de tip 1, este posibil să aveți nevoie de un control în fiecare săptămână până când aveți un control bun asupra glicemiei. Medicul dumneavoastră va examina rezultatele monitorizării zahărului din sânge la domiciliu și la testarea urinei. Medicul dvs. vă va consulta de asemenea jurnalul despre mese, gustări și injecții cu insulină. Poate dura câteva săptămâni pentru a se potrivi cu dozele de insulină în timpul meselor și al programelor de lucru.
Deoarece diabetul devine mai stabil, veți avea mai puține vizite de urmărire. Vizitarea medicului dumneavoastră este foarte importantă pentru a putea monitoriza orice problemă pe termen lung a diabetului zaharat.

Sunteți persoana cea mai importantă în tratarea diabetului zaharat. Ar trebui să știți pașii de bază ai managementului diabetului, inclusiv:
Cum să recunoașteți și să tratați scăderea glucozei (hipoglicemia)
Cum să recunoașteți și să tratați glucoza (hiperglicemia)
Cum se configurează mesele, împreună cu numărul de zaharide (carb)
Cum se administrează hormonul?
Cum să verificați glucoza și cetonele în pipi
Cum să reglați hormonul și alimentația odată ce faceți exercițiul
Cum să atingi zilele bolnave
În cazul în care pentru magazin pentru tulburare poligenă prevede și modul de a le menține

INSULINĂ
Insulina scade cantitatea de zahăr din sânge, permițându-i să dispară sângele și să intre în celule. Toata lumea cu un fel de tulburare poligena trebuie sa ia hormon zilnic.
Insulina trebuie injectată sub piele utilizând o seringă, asociată cu stiloul injector (HB) de insulină sau asociat în pompa de hormon de îngrijire medicală. Nu poate să se aplece oral, ca urmare a acidului abdominal, care distruge hormonul.

Share