Share

 

Stresul psihologic și emoțional în rândul mamelor pot prelinge în jos pentru copiii lor și de a crește riscul de copiilor lor de a avea diabet zaharat. Mamele care au experimentat un eveniment stresant, cum ar fi divorțul, violența în familie, tensiunea mentală și presiunea de lucru au un risc crescut de a dezvolta diabet zaharat. Părinții care sunt deseori stresat sau sunt probleme este numărul unu stressor în rândul copiilor. Fără știrea părinților, copiii pot stresat, ridicarea nivelului de cortizol-, de asemenea, numit „hormonul stresului“.
Se descompune proteine ​​musculare în aminoacizi componente care circula apoi fluxul sanguin. Acești aminoacizi sunt utilizate de către ficat în fabricarea de glucoză pentru creșterea nivelului de zahăr din sânge de energie și la scăderea utilizării glucozei ca și combustibil, în același timp. Excesul si deficitul de cortizol în organism poate declanșa unele tulburări ale sistemului, cum ar fi autoimunitatea deteriorarea celulelor beta producătoare de insulină, astfel rezultând deficit de insulina.

 

            Copiii cu diabet zaharat care au experienta episod frecvent de severă zahăr din sânge scăzută sau de hipoglicemie in special la o varsta frageda poate fi redus de performanta de memorie pe termen lung decât copiii cu diabet zaharat care au experienta hipoglicemie severa la o varsta mai tarziu. performanța memoriei spațiale pentru copii cu diabet zaharat poate fi în mare măsură afectate de episoade de zahăr din sânge extrem de scăzută. Hipoglicemia este un nivel anormal de scăzut de glucoză în sânge sau de zahăr din sânge.

 

            mdicamente anti-diabetice, care sunt administrate pe cale orală, prin gura sunt eficiente ca injectarea de insulină în controlul simptomelor de diabet. Numărul de persoane cu diabet zaharat continua sa creasca in timp ce varsta lor la momentul diagnosticului cădere. Diabetul de tip 2, care a folosit pentru a fi numit adult – diabet zaharat cu debut, acum este frapant copii, datorită în mare măsură la epidemia de obezitate. Copiii supraponderali si obezi care prezinta simptome de identificare cum ar fi întuneric în jurul gâtului și zona de subsuori sunt cei care primesc frecvent infecții ale tractului urinar (ITU).

 

            Diabetul în cazul în care nu sunt gestionate în mod corespunzător poate duce la multe complicatii, cum ar fi amputarea și leziuni ale organelor cheie ale corpului, cum ar fi ochi, rinichi si inima. Este nevoie de fiecare uncie de restricții și disciplină din partea pacientului pentru a fi capabil să urmeze regimul de dieta si medicamente rigide necesare pentru gestionarea bolii.

 

            Având diabet zaharat necesită o examinare atentă a nivelului de zahăr din celelante. Pe lângă vizionarea de semn al zahărului în sânge, trebuie să fiti conștienți la semnele  de avertizare de zahăr din sânge sau hipoglicemie. Folosind contor de glucoza din sange, o persoana care are diabet zaharat poate spune / nivelul său de zahăr ei este scăzut. Normal glicemia à jeun este de 70 până la 100 mg / dl.

 

 

Share