Share

Proprietatile plantei  

In frunzele de aloie vera gasim alantonina vitamine din compleul B vitamina beta caroten care se transformain vit A vit E si C. 

Extractul din aloie vera este un izvor al fermentilor al antraglucozelor si antracinelor,  are si  actiune regenerativa; inbunatateste procesele digestive  si ridica mult imunitatea.

La farmacie se gaseste  extract de aloie vera cu ulei de soia care este extraordinar pentru sanatatea pielii dar si a intregului organism , gelatina, glicerina, apa naturala .Cu toate acestea exista si contra indicatii: copiilor femeilor insarcinate:  femeile care alapteaza si persoanelor care au o diaree cronica.

Aloie vera contra pistruilor si albirea tenului

Luati o frunza de aloie vera- stoarceti sucul din ea si amestecati cu :1 lingurita miere de albine si 1 lingurita suc sau praf de chimbir. Toate ingredientele amestecatile , curatati tenul si intindeti in strat subtire, asteptati 15-20 minute dupa care spalati cu apa calduta. Procedeul respectiv trebuie facut de 2 ori pe zi si rezultatele sint vizibile chiar din primele zile insa nu renuntati mai repede de 2 saptamini pentru -ca numai atunci veti avea tenul perfect. 

Iata ce mai puteti trata cu Aloie Vera

Candidoza,herpes, diabetul, aproape orice boala . Planta poate fi folosita intern cit si extern si va aduce cele mai mari beneficii. Daca tenul tau este uscat se va hidrata iar daca este gras isi va reveni la normal.Totul este un miracol pentru tine.Planta aloie vera o stiau si strabunii nostri. sucul de aloie vera stimuleaza colagenul. Nu trebuie sa va faceti probleme pentru tipul de tense poate folosi chiar si la pielea foarte sensibila. Daca doriti puteti obtine gelul de aloie vera din comert dar puteti sa il obtineti si singur pentru 1 sau mai multe folosiri in stare proaspata daca aveti in casa o floare de aloie.Rupeti 1-2 frunze le puneti in frigider pentru 2 ore apo rupeti spinii si stoarceti frunza, cu sucul obtinut ungeti fata si daca ramine pastrati in frigider pentru a doua zi. Acest gel este foarte recomandat persoanelor care au acnee.  

Tu cum folosesti Aloie Vera?

Share