N-a mancat si n-a baut nimic timp de 75 de ani! Traieste doar cu aer – FOTO

Share

Tu cat rezisti fara apa si mancare? Un barbat de 83 de ani din India sustine ca traieste de 75 de ani doar cu aer, timp in care nu a mai bagat in gura nici o bucatica de paine si nu a inghitit nici un strop de apa.

Pentru a dovedi ca Prahlad Jani chiar a trait, practic, doar cu aer, o echipa de cercetatori din mai multe tari l-a supus la diverse analize si experimente pe Jani, in anii trecuti, si au ajuns la concluzia ca ascetul indian e cu adevarat un miracol. Barbatul a fost studiat de o echipa de 30 de medici de la Spitalul Sterling, din Ahmedabad, din India. In cele 15 zile, cat a stat internat, Jani a fost supravegheat 24 de ore din 24 cu ajutorul unor camere de luat vederi, iar medicii au fost socati sa vada ca, intr-adevar, barbatul nu manca si nu bea nimic.

De asemenea, el nu are nevoie sa foloseasca baia. Din pacate pentru toti, Jani ramane un mister de nedeslusit. Cu toate acestea, indianul spune ca a fost binecuvantat de trei zeite hinduse, la varsta de sapte ani, moment in care a decis sa plece de-acasa pentru a descoperi „misterul spiritual”. „Trei zeite, Ma Kali, Ma Lakshmi si Ma Saraswati, au aparut in fata mea si mi-au spus sa le urmez. Am fost de acord, am inceput sa ma pregatesc de drum si le-am intrebat: «Dar cum ramane cu mancarea?». Atunci, fiecare si-a pus un deget pe buzele mele si mi-au spus: «Nu va trebui sa-ti mai faci niciodata griji pentru mancare». Aveam 7 ani si, din acel moment nu am mai baut si nu am mai mancat nimic”, a declarat Jani. „Nu avem nici o explicatie pentru acest fenomen. Este cu adevarat uimitor. Este un caz fara precedent in istoria medicinei. Credem ca trupul lui Prahlad Jani a trecut printr-un fel de transformare biologica, drept rezultat al meditarii si al unor procedee complexe de yoga”, a declarat Sudhir Shah, medic neurolog. Mai mult decat atat, acesta a precizat ca creierul yoghinului arata ca acela al unui tanar de 25 de ani.

 

 

Share

Niciun comentariu până acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.