Share

Folosind constant vitamina E veti fi plini de sanatate  veti  radia de  frumusete  ridurile si batrinetea vor pleca pentru tot-deauna de la dvs.

                  BENEFICIILE VITAMINEI E!

Aceasta vitamina are foarte multe beneficii : ne protejeaza impotriva bolilor de inima, alunga cancerul, ajuta la vindecarea pielii daca este traumata iar daca nu o putem folosi pentru frumusetea noastra ca pe o crema. Stimuleaza  benefc sistemul imunitar, alunga catatacta si multe alte boli.

                        CE  ESTE  VITAMINA  E !

Vitamina E este termenul generic al compusilor similari  Tocoferoli. Acesti compusi apar in 4 forme Alfa-Beta-Gama si Teta.Cea mai puternica forma a vitaminei Alfa -Tocoferolii este vitamina E  fiind solubila in grasimi. In organismul nostru va fi stocata pentru o lunga perioada de timp`in tesutul gras si ficat. Foarte rar poate fi gasita in alimente daca acestea sint bogate in grasimi.  Se recomanda suplimentele .

      ALTE BENEFICII ADUSE DE VITAMINA- E!

Vitamina E are ca,  functie de baza : protejarea membranelor celulare. Seleniu si vitamina C vor fi ajutate de vit E pentru absorbtie . In organismul nostru exista multi radicali liberi care deterioreaza sanatatea si frumusetea noastra si ne inbolnavesc uneori de boli grave.  Vitamina E distruge radicalii liberi si moleculele de oxigen care distrug celulele creierului si astfel reduce efectul colesterolului rau  ( LDL) nu permite formarea cheagurilor de singe.

Acesta extraordinara vitamina -E  printre multimea de functii pe care le are reduce boala cardiaca cu pina 50% si combate anginapectorala. Daca in alimentatia dvs folositi grasimi atunci este bine sa -luati vitamina E+ vit C  pentru a combate efectele daunatoare.

 

Pentru sanatatea si frumusetea dumneavoastra atit femeile cit si barbatii trebuie sa foloseasca vitamina -E pentru-ca :anume ea intirzie in mod vizibil INBATRINIREA , incetineste boala alkimzer sa progreseze  dar chiar si cumplita boala Parkinson. Exista o boala numita claudicatie intermitenta este o durere de picioare foarte puternica si vitamina- E poate remedia.

Daca sinii dvs sint inflamati  si va dor folositi cu incredere aceasta vitamina E. Ranile de pe miini, fata, piceoare vor trece imiediat daca le ungeti cu vitamina E sau o crema ce contine vitamina respectiva.

Sanatatea si frumusetea dumneavoastra va fi vizibila daca folositi cu regularitate vitamina E .

Stimati cititori . Daca aveti o carenta  din aceasta  vitamina atunci folositi : pentru femei =3 mg zilnic . Pentru barbati =4 mg zilnic. Pentru un efect antioxidant  mariti doza.

Daca nivelul este scazut de vitamina- E se produce o vatamare neurologica si viata globulelor rosii este mai scurta de aceia este strict necesar pentru Sanatatea si Frumusetea dumneavoastra sa aveti o dieta cit mai echilibrata.

   RECOMANDARI PENTRU SANATATEA  TA!

In cazul bolilor de cancer si inima doza de vitamina E este de 800 mg. Pentru a fi mai eficienta luati impreuna cu vitamina C .Pentru- ca sa dispara ridurile folositi cu regularitate . Dimineata si seara demachiativa apoi spargeti  o capsula si intindeti uleiul pe piele efectul este uimitor.

  ALIMENTE IN CARE GASITI VITAMINA  E!

Germenii de griu sint cea mei buna sursa de vit- E Doua linguri de germeni este echivalentul a 40 ml. Uleiurile vegetale sint o buna sursa de vitamina E , semintele de floarea soarelui, alunele, nucile, zarzavaturi cu frunze verzi ceriale integrale si la modul special : catina

NU FOLOSITI VITAMINA SINTETICA-exista naturala din soia este cu mult mai eficienta trecind bariera  singe-creier. Catina este un fruct de ne-inlocuit contine cele 3 vitamine esentiale sanatatii  noastre =A-E-C

IMPORTANT!

Cele  mai bunae surse de vitamina E sint: catina, nucile si alunele insa o singure lingura de suplimente este egala cu 2 kg de alune.

Va placut articolul?- dati un like*

Share