Share

Puiul cu usturoi si soosde smintina este o mincare foarte gustoasa si usor de pregatit  poate fi folosita fara restrictie de catre  persoanele cu dieta aduce beneficii vizibile organismului.

Usturoiul este unul din cele mai bune medicamente naturale vindeca foarte multe boli printre care si cele de inima,varice ,curata singele,limfa,etc pentru inima etc .   Carnea de pui poate fi folosita cu succes pentru dieta .

Iata cum pregatiti:

Cumparati un pui brocoly , il pirliti  la flacara  aragaszului  pentru a elimina complet puful ramas pe el dupa care il spalati bine. Introduceti in interiorul puiului  citeva frunze de menta si busuioc sau coriandru dupa preferinta astfel va avea o aroma deosebita. Puneti intr-un vas mic putin ulei , sare , piper si putina boia de ardei  iute sau dulce dupa preferinta. Cu aceasta compozitie ungeti bine puiul.  In tava in care il veti coace puneti putin bulion de pui ,insa-daca nu aveti ,turnati  o cescuta  cu apa si 3 linguri de ulei. Incingeti cuptorul la 180-200 C . Puneti puiul la copt.  Dupa 20 minute verificati puiul  si turnati peste el cu o lingura sos din tava, reglati temperatura cuptorului sa nu se arda. Faceti un  mujdei de usturoi pe care il amestecati cu smintina . Cind puiul este rumenit il scoateti si-l puneti pe un platou. Il serviti de preferinta cald dar poate fi servit si rece  puneti in farfurie din amestecul  usturoi cu smintina . Puiul cu usturoi si smintina este un deliciu si poate fi folosit si de persoanele care tin dieta pentru -ca, este o reteta foarte sanatoasa  aduce doar beneficii organismului dvs.

incercati reteta- pui cu usturoi si smintina . Nu veti regreta.

Daca va placut dati un like-apreciati

Share