Share

Cum scadem in greutate 1 kg pe saptamina?

Urmind citeva reguli simple veti pierde in greutate cel putin 1kg pe saptamina. Surplusul de greutate nu este greu de indepartat atunci cind folosesti metoda corecta. 1kg este echivalentul a 3.500 de calorii 

Regula este simpla: daca doriti sa pierdeti 1kg in decursul unei saptamini atunci va trebui sa reduceti  aportul caloric in fiecare zi cu 500 de calorii.Va prezint 6 sfaturi care daca vor fi respectate veti avea greutatea dorita ( ideala)

Beti apa plata in locul sucului sau sifon O ceasca de sifon este egala cu 100 de calorii daca veti consuma 3 pahare cu suc de mere aveti deja 300 de calorii..Cea mai buna este apa potabila nu costa mult si nu contine calorii.

Pentru a scadea in greutate trebuie sa mincati echilibrat. Ex : doi covrigi mari contin 100 kalorii insa daca veti consuma patru prajituri obtineti 200 kalorii. Este recomandat sa rontaiti telina ,un mar sau mincati o banana. Fiecare dintre ele are doar 100 de kalorii

O farfurioara cu alune inseamna 800 kalorii dar una cu floricele din porumb are numai 25 de kalorii si astfel evitati aportul a 750 kalorii

Exludeti brinza : 30 de gr. de brinza contin 100 kalorii .Daca veti inlatura brinza dintr-un hamburger  ori din sanvis veti renunta in medie pe zi la 200 kalorii.

Pentru a scadea usor in greutate este indicat sa evitati orezul si incercati sa suplimentati legumele.In cazul in care masa de prinz contine un sfert de legume fierte ,un sfert carne din pui si orez  este bine sa fie modificate proportiilesi sa consumati astfel: jumatate legume si un sfert orez.Facind acest lucru veti avea cu 200 kalorii mai putin. 

Uleiul trebuie consumat cu mare atentie cind gatiti si cind folositi la salate. 1singura lingura de ulei contine 125 kalorii si puteti gresi in cazul in care puneti mai mult. Trebuie sa calculati si sa fiti atenta la cantitatea pe care o folositi.

Pentru a scadea in greutate grasimile sint o problema.Un singur gram de grasime contine 9 kalorii dar un gram de karbohidrati are doar 4 kalorii.Trebuie sa renuntati la grasimi :astfel greutatea dvs.va scadea.

 

Share