Share

Majoritatea persoanelor cu Lupus acuza dureri la articulatii(artrita) ii supara : rinichii au oboseala excesiva si ne explicabila. Cu parere de rau dar pina la momentul de fata nu sa gasit nici un leac pentru aceasta boala numita Lupus. Se incearca tratarea bolii cu medicamente si care da ceva rezultate incit persoana poate duce o viata normala.

Se intimpla ca in anumite perioade boala Lupus se activeaza. Acestea se numesc rachete de semnalizare. Trebuie sa cunosti tratamentul in acel timp si sal folosesti. Astfel vei duce o viata linistita. Cercetatorii fac pasi mari in privinta aceasta pentru a intelege boala Lupus.

Statisticile au aratat ca Lupusu este mai fregvent la femei de exemplu Afro-Americane compara cu femeile din Caucaz La femeile Hispanice si americane exista mai multe sanse de a se inbolnavi fiind implicate anumite sisteme si organe Aceasta boala nu este molipsitoare

LUPUS- CITE TIPURI SINT?

-Lupus eritomatos= acesta afecteaza multe parti din corp nu alege virsta pot fi oameni cuprinsi intre 14 si 45 de ani. Poate aparea in copilarie sau in decursul anilor.

-Lupusul erimematos discoid: acum vorbim despre o boala cronica si poate aparea oriunde pe corp ( cap miini fata etc.) Este o unflatura de culoare rosie ridicata cu timpul devine solzoasa si lasa cicatrice in urma ei. Aceasta eruptie nu are o limita de timp poate dura de la citeva zile la ani dar ce este mai rau ca poate avea recidiva.

-Lupus erimatos cutanat = Acesta este mai simplu nu lasa cicatrice in urma lui este mai usor de suportat.

-Lupus indus de droguri= Acesta apare din cauza medicamentelor- mai multe medicamente diferite vor provoca Lupus .De exemplu : medicamente luate pentru tensiune,medicamente pentru glanda tiroida, antibiotice,contraceptive etc.In acest caz apar simptome asemanatoare cu(LES) artrita febra etc. La intreruperea medicatiei toate simptomele vor disparea.

-Lupusul meonatal= Acest Lupus este rar si apare de regula la femeile ce sint afectate de (LES) Oamenii de stiinta spun ca acest Lupus este cauzat de anticorpii din singele mamei si se numeste anti ro (SSA) si anti la(SSB). Sint anumite proteine care actioneaza asupra propriului organism.

Cind sint nascuti acesti copii au eruptii pe piele homoleucorama scazuta probleme la ficat (hepatita). Toate femeile care au anti ro (SSA) sau anti(SSB) si doresc sa nasca copii (sint gravide) trbuie sa fie monitorizate de ecocardiograme . Acest test monitorizeaza : inima vasele sanguine. Este important ca femeile cu boli autoimune sa fie sub supraveghere medicala in timpul sarcinii Tratamentul prompt in caz de necesitate va tine mama sanatoasa pe toata perioada graviditatii.

     CUM SA VINDECAM LUPUSUL

Miraculoasa planta care vindeca Lupusul se afla in Rominia . Ea vindeca si multe alte boli .Pentru cele mai usoare vom folosi ceaiuri insa daca boala este grava va fi tratata de medicul de specialitate cu diverse tinctiuri. Cu aceasta planta se trateaza toate tipurile de cancer. Sint multe persoane care au fost tratate si sau vindecat-exista dovezi concrete. Mai multe despre aceasta planta miracol va- voi spune intr-un articol viitor. daca va intereseaza la modul special contactatima.

Apreciati articolul cu un like si dati mai departe .Pentru mai multa informatie ma puteti contacta.

Share