Share

Femeia stind deasupra este cea mai periculoasa pozitie sexuala.Exista mari probabilitati de a provoca fracturi ale penisului .Potrivit unor cercetari realizate de un grup de oameni de stiinta din Brazilia , informeaza  independent .co.uk citat de media fax.

Pozitia femeia deasupra a fost responsabila de jumatate din cazurile de fracturi ale penisului tratate in trei spitale potrivit unor cercetatori din Brazilia.

Oamenii de stiinta au precizat ca fractura poate fi provocata de faptul ca femeia controleaza penisul cu intreaga gretate corporala.Ne fiind posibil ca ea sa intrerupa aceasta miscare pentru ca in cazul unei penetrari gresite vatamarea si durerea sint minore in cazul femeii dar puternice in cazul barbatului.

Pozitia sexuala femeia deasupra a fost cauza a peste 30% dintre fracturile de acest tip .Insa pozitia misionarului a fost desemnata cea mai sigura.

Autorii studiului au examinat pe o perioada de 13 ani dosarele a 44 de barbati care au avut nevoie de ingrijiri medicale. Din dosarul medical din 3 spitale din orasul Campinas  Brazilia in cazul carora exista suspiciunea pe fractura de penis 42 din ele au fost confirmate de doctori.

Potrivit studiului28 de fracturi  sau produs in timpul unui act hetero sexual 4 in timpul unui act sexual intre persoane de acelas sex 6 in timpul unor stimulari manuale realizate de partener iar 4 in circumstante ne clare.

Pacientii au spus ca au auzit un zgomot asemanator producerii unei fisuri senzatia de durere  a aparut dupa accident. Cei mai multi dintre ei au ajuns sa primeasca ajutor medical in urmatoarele 5-6 ore.

Studiul nostru sustine faptul ca actele sexuale care implica femeia stind deasupra prezinta cele mai mari probabilitati de a provoca fracturi ale pensului se arata in cercetarea citata.

In momentulin care barbatul controleaza miscarea exista mai multe probabilitati ca acesta sa opreasca penetrarea inainte de un posibil astfel de incident au completat cercetatorii. Studiul a aparut in publicatia  advances in urolog

Share