Share

Asigurarea celor neasigurati in sanatate

Controversa se răsfrânge  asupra mandatului propus de administrația Obama (și ulterior modificat) că fiecare angajator – împreună cu spitalele și universitățile catolice – include contracepția gratuită a liniilor directoare de asigurare medicală de sanatate  a angajaților lor. Oficialii catolici se opun din cauza faptului că biserica lor interzice contracepția, decretul încalcă planul de asigurare a libertății religioase a modificării primare. Alții s-au alăturat în protest, așteptând cu prudență faptul că această încălcare a libertății de conștiință s-ar putea manifesta la diferite probleme și credințe diferite.

cei care ridică obiecția au un caz inimaginabil. Precedentul stabilit în mod interesant în cele mai mari douăzeci de state care au deja mandate similare este alături de acest punct. Ceea ce este imoral nu devine etic pur și simplu ca precedent. Precepția că nimeni nu poate fi încă obligat să finanțeze ceea ce el sau ea găsește dezgustător este solid. de fapt, poate fi aplicată în mod obișnuit.

modificând subiectul

Apărătorii decretului sunt destul de respectabili la modificarea domeniului. Pe drum sunt – ce altceva au dobândit? pentru a le asculta, ai simti ca o persoana a propus ca: contraceptia sa fie scoasa din afara legii. (Rick Santorum pare să aleagă acest lucru, totuși el este relativ groaznic pe cont propriu.) Campionii ObamaCare ne-ar putea crede că controversa este gata „acces” la anumite produse și trăsături. întregul decret, spune, este de a asigura asigurarea de sanatate de acoperire și, din acest motiv, accesul la contracepția liberă (împreună cu diferite funcții preventive) pentru femeile care au nevoie de ea. totuși, aceasta doar ridică încă o interogare:

Ce a obținut acest lucru cu acoperirea?

accesul nu se bazează pe acoperire. avem acces la multe aspecte esențiale care nu sunt acoperite prin asigurare. Ciudat, unii spun că decretul afirmă cu siguranță libertatea spirituală.Cum așa? Sensibil Barbara Boxer, Jeanne Shaheen și Patty Murray au explicat în Jurnalul autostrăzii Wall: „Sutiile de mii de femei yankee care decid să folosească contracepția nu ar trebui să fie nevoite să urmeze doctrina spirituală, indiferent dacă sunt catolice sau nu -Catolic.”

În diferite fraze, lipsa asigurării pentru contracepție este aceea de a fi forțată să nu mai utilizeze contracepția. Acesta este un argument anormal, dar este ceea ce am ajuns să previzionăm din partea membrilor „corpului deliberativ din lume”.

bine?

Deci, interogarea continuă să fie: Ce are de-a face cu asigurarea?

„Intrarea în contracepție este direct legată de scăderea mortalității materne și a copilului, poate reduce riscul de apariție a cancerului ovarian și este legată de rezultatele sănătății universale bune”, scrie Sens. Boxer, Shaheen și Murray.

bine, cu toate acestea ce se obtine cu asigurarea?

„Accesul la controlul nașterilor va contribui la reducerea numărului de sarcini și avorturi neintenționate, un scop pe care ar trebui să-l împărtășim cu toții”.

frumos, cu toate acestea ce se obtine cu asigurarea?

„Planificarea adecvată a gospodăriilor prin rezultatele controlului nașterilor la mamele și copiii mai sănătoși, care avantajează noi toți”.

de înaltă calitate, dar ce se cumpără cu asigurarea?

„Și ne salvează și fondurile …”.

frumos, dar ce a primit cu acoperire?

„Poate să perceapă 600 de dolari pe 12 luni pentru contraceptive pe bază de prescripție medicală” (aceasta este o estimare excesivă a concluziilor; există o scădere care poate impune opțiuni alternative, împreună cu părinții deliberați pentru femeile cu salarii mici).

Share