Share

  Goji este un  fruct miracol pentru- ca aduce multe beneficii organismului nostru si mai  este denumit ca fiind fructul fericirii.Fructele de  Goji contin cantitati mari de antioxidanti acizi grasi esentiali multe minerale si vitamine.Fructele Goji pot fi folosite cu incredere in curele de slabire cu foarte mari calitati pentru sanatate.

Consumind fructul Goji veti putea scade colesterolul din singe si tensiunea arteriala   Te scapa de tumori .  Stimuleaza ficatul pentru o functie perfecta  .Creste in mod considerabil imunitatea organismului . Stimuleaza sistemul nervos central si memoria pentru-ca fructele de goji contin crom  magneziul si complexul vitaminelor B.

 Specialistii au ajuns la concluzia ca fructele de Goji contin o cantitate impresionanta de antioxidanti si sint benefice si pentru frumusetea noastra pentru frumusetea tenului si a parului. Daca veti consuma fructele Goji 30-40 g pe zi  veti avea un ten stralucitor fara pete si pistrui  scapi de acnee de cosuri si vei avea un par care creste repede si sanatos pina l virfuri.Va recomandam o masca ce este usor de preparat acasa di fructele Goji.

Iti trebuie: 30 g fructe Goji pisate in mojar ,2-3 linguri de argila,o lingurita de miere de albine

           PREPARARE: Se amesteca argila cu putina apa pina  cind obtineti o pasta omogena apoi adaugati fructele de Goji ce le-ati pisat in prealabil puneti  mierea de albine si amestecati pina devine ca o crema (pasta) Tenul trebuie sa fie curat spalati-l si apoi aplicati masca lasati sa actioneze 20 minute dupa care va spalati  fata cu apa calduta din abundenta.Veti  ramine profund impresionata chiar de la incput de stralucirea si moliciunea tenului dvs. Daca veti folosi aceasta masca de 2 ori pe saptamina si ridurile din jurul ochilor vor disparea.

Share